Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben ik zwanger ? (Twijfel heel erg)

 • Auteur
  Berichten
 • #10256856

  Hoi meiden,

  Ik heb eergisteren een clearblue digital test gedaan omdat ik al een tijdje niet ongesteld wordt me laatste ongesteldheid was 17 augustus (best lang terug) de clearblue test was negatief en heb het uit nieuwsgierigheid open gemaakt meestal zie je maar 2 streepjes en bij mij waren het er drie. 
  na het googelen van de test ( van die streepjes) kwam ik eruit dat ik waarschijnlijk al meer dan 3 weken zwanger ben.  Ik heb vandaag een test gedaan en die gaf gelijk na 2 minuten een lichte streepjes (niet helemaal donker) wat denken jullie zwanger of niet zwanger ? Hebben jullie ook 3 streepjes gehad bij de digitale test van binnen? 

  groetjes sherien!!!


  LalaLauralala
  Bijdrager
  #10256862 Quote

  Heb je foto van de test?

  #10256863 Quote

  Ik weet niet hoe ik een foto moet uploaden hier 😅


  WilKindje
  Bijdrager
  #10256867 Quote

  Je kunt is mupload.nl een foto uploaden en de link hier delen ☺️


  WilKindje
  Bijdrager
  #10256869 Quote

  Heb eens even op internet zitten kijken, maar ik zie vaak staan dat die streepjes niks zeggen en je hem gewoon niet uit elkaar moet halen. Schijnbaar staan er op 1 strip standaard 2 en op de andere 1. Dat een andere test een licht streepje geeft is dan wel weer positief aangezien clearblue veel minder gevoelig is, wellicht ben je dus wel zwanger maar niet zolang als je nu denkt door het clearblue streepjes verhaal. Hoop dat het uploaden lukt we kijken graag mee ☺️

  #10256871 Quote

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool
  #10256872 Quote

  Het zal wel raar zijn als ik niet zolang zwanger ben aangezien ik nu 3 maanden overtijd ben 17 augustus was me laatste menstruatie 😊 mijn testen worden niet donkerder ! Ze blijven licht 🤗 hoop dat het er zit heb ook veel kwaaltjes ( duizelig,eetbuien,chagarijnig en opgeblazen gevoel)


  WilKindje
  Bijdrager
  #10256873 Quote

  Er lijkt wel iets te staan maar is wel echt heeeeeeel licht.. misschien kun je ee Kruidvat 2 voor 5 euro proberen die schijnen erg gevoelig te zijn of een early of gewone test van de Action? Ik denk eerlijk gezegd niet dat je langer als die 3+ weken van clearblue zwanger bent, eerder of echt net zwanger of helaas toch niet, ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt meis


  WilKindje
  Bijdrager
  #10256874 Quote

  Ben je net van de pil? Had je een cyclus? En hoelang was die normaal dan.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct