Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben jij net als ik een onzichtbare tweelingmama?

 • Auteur
  Berichten
 • #10025253

  Ik ben Petra en onzichtbare tweeling mama van onze jongens die in stilte zijn geboren. Ik heb in september ’98 TweelingEngeltjes opgezet ter nagedachtenis aan mijn twee zoontjes die met 23+3 weken in stilte zijn geboren. Maar ook omdat ik lotgenoten zocht.
  Misschien ben jij ook wel een onzichtbare tweelingmama en weet je niet goed raad met al je wisselende emoties. Bijvoorbeeld omdat één van je tweeling wel bij je mocht blijven of omdat je opnieuw zwanger mag zijn.
  Bij onze groep vind je (h)erkenning waar je misschien al een tijd naar op zoek was. Voor de buitenwereld lijkt je leven weer ‘normaal’ te zijn, maar in werkelijkheid voel je je (nog steeds) niet jezelf. Als onzichtbare tweelingmama heb je mogelijk ook behoefte aan (h)erkenning, steun en begrip daar waar je omgeving het niet (meer) kan geven? En ben je op zoek naar een plekje waar je zoveel en zo vaak je maar wilt over je tweelingkindje(s) kan schrijven zonder je bezwaard te voelen? Misschien voel jij je dan ook net als 317 andere lotgenoten thuis bij TweelingEngeltjes. Dé groep voor mama’s én papa’s van een onzichtbare tweeling.

  Lieve groet,
  Petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct