Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben Jij Ook Vaak Alleen Met Je Dreumes Of Peuter Omg Zoetermeer

 • Auteur
  Berichten
 • #10225011

  Hoi, ik (37) woon sinds  kort (weer) in Zoetermeer. Ik ben hier opgegroeid , maar ben er op mijn 19e vertrokken.

  We hebben een zoontje van 19 maanden, en ik merk dat ik vaak alleen met hem op stap ‘moet’ omdat ik niet veel mensen ken in mijn nieuwe omgeving. In ieder geval niet mensen met kinderen. Naast fulltime werken en de zorg voor de kleine is het sociale er een beetje bij ingeschoten, en dat begin ik nu te voelen. (Overigens geldt dit net zo goed voor mijn man, die helemaal niet uit deze omgeving komt)

  Zijn er meer moeders (of vaders) die, net als ik, een beetje in een dertigers isolement zitten? Hebben jullie ook wel eens behoefte aan een vriend of vriendin om een paar uurtjes mee te kletsen terwijl de kinderen spelen?

  Het voelt heel suf om een dergelijke oproep te doen, maar ik heb ook geen zin om af te wachten tot er zomaar iemand voorbij komt.


  Cheryl Brasker
  Bijdrager
  #10324177 Quote

  Hoi, ik zie dat je dit berichtje al best wel een tijd geleden hebt geplaatst maar ik herken je situatie. Ik ken momenteel ook niemand in Zoetermeer en ik en mijn man zouden graag ook meer mensen leren kennen in Zoetermeer. Ik ben zelf 32 en ik heb twee kinderen (3,5 jaar en 1,5 jaar). Het lijkt mij ook leuk voor de kinderen als ze met andere kinderen kunnen spelen. Dus mocht je nog interesse hebben. Ik kom graag met je in contact

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct