Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben zo zenuwachtig voor de echo morgen

 • Auteur
  Berichten

 • Anne Nieuwkoop
  Bijdrager
  #5733325

  Hoi hoi, zal mijzelf even voorstellen ik ben Anne en ben 31 jaar, ben een trotse moeder van ons dochtertje van 5 jaar, en nu zwanger van de 2de. Helemaal blij natuurlijk!! Maar ook zenuwachtig morgen avond weer een echo ben inmiddels 10 weken, en ga had met 6 weken al een echo heber inmiddels ook al 4 gehad wegens 2 miskramen… wel echt genieten en dat doe ik ook, maar blijf zo zenuwachtig voor elke echo… sorry voor dit verhaal maar wil het even van mij af schrijven. Groetjes Anne


  Anne Florine
  Bijdrager
  #5733328 Quote

  Hoi Anne,

  Heel veel sterkte maar ook veel plezier bij de echo!! Ik zal aan je denken!

  Groetjes, Anne 🙂

  #5733337 Quote

  Als er enkele miskramen aan jouw zwangerschap vooraf gegaan zijn dan kan ik het best wel begrijpen dat je zenuwachtig bent voor een nieuwe echo. Maar je mag je echt niet blindstaren op vorige zwangerschappen en wat er toen fout is gelopen. De kans dat het deze keer goed is is net zo goed mogelijk. Ik wens je heel veel succes met de echo en hoop dat alles er goed uitziet. Niet te veel aan denken, straks zie je je kleintje en van dit moment moet je echt genieten.

  #5733345 Quote

  Hi Anne,

   

  gefelicteerd! heel veel succes en plezier vanavond !

  Hier ook zenuwachtig voor de echo, de eerste gehad die zag er goed uit. de 2e over 2 weekjes. blijft even spannend, maar je moet ook proberen te genieten!


  IDK
  Bijdrager
  #5733356 Quote

  hai! ik ben ook stik zenuwachtig morgen de 1e echo…. bluuuh stom he dat je het voor jezelf zo kan verpesten eigenlijk want de kans dat het heel leuk is en alles goed is net zo groot!


  Anne Nieuwkoop
  Bijdrager
  #5733376 Quote

  Hoi hoi iedereen, heel erg bedankt voor de lieve reacties!!! Doet me erg goed, en ben benieuwd naar vanavond onze kleine meid gaat ook mee, maar zijn er meer mensen die in december zijn uitgerekend. Wat een leuk forum zeg om zo te kletsen ☺️


  Anne Nieuwkoop
  Bijdrager
  #5733377 Quote

  Dankjewel


  Mabesi
  Bijdrager
  #5733443 Quote

  Hoi Anne, hoop dat je inmiddels een mooie en goede echo achter de rug hebt.

  Iris, succes morgen met de 1e echo en geniet er ook van!


  IDK
  Bijdrager
  #5733450 Quote

  Dankjewel ! Ga mn best doen haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct