Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bera Gehoortest 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10451060

  Helaas is mijn zoontje doorverwezen naar een audiologisch centrum doordat hij 3 keer is gezakt voor de gehoortest voor beide oren.

  Hij krijgt binnenkort de bera test,  maar ik ben zo verdrietig en heb weinig hoop dat hij hoort. De regiocoordinatir zei dat er 35 procent kans was dat er niks aan de hand zou zijn..

  zijn er moeders hier die deze test ook hebben gehad voor hun baby? Hoe ging het bij jullie?

  Gr. Angela


  Pippy
  Bijdrager
  #10451077 Quote

  Toevallig weet ik dat het zoontje van een vriendin van mij ook steeds zakte voor de gehoortest. Was uiteindelijk niks mee aan de hand. Nu 2e kindje zelfde verhaal.. Ik weet er verder weinig van hoor.. maar zo een ervaringsverhaal is misschien wat moed gevend..

  Sterkte!


  Rnee
  Bijdrager
  #10451129 Quote

  Heb er zelf geen last van, maar de helft van mijn familie is slechthorend. Het is bij ons erfelijk, en heeft mij daarin overgeslagen.
  Ik ben niet anders gewend dan dat mijn zus, moeder en vele neven, nichten, ooms en tantes slechthorend zijn en een oorapparaat dragen.

  Ik hoop natuurlijk dat er niks aan de hand blijkt te zijn met je kindje, maar mocht het zo zijn, zijn er prachtige hulpmiddelen en kan een zo normaal mogelijk leven worden geleid.

  Ik duim voor jullie 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct