Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Berg 2

 • Auteur
  Berichten

 • Henver
  Bijdrager
  #10511683

  Hallo allemaal,

  Onze dochter van bijna 11 maanden heeft last van berg. Ze heeft best veel en al aardig lang haar dus je ziet het eigenlijk niet. Maar sinds een paar dagen zit ze regelmatig op haar hoofd te krabben. Ik dacht eerst dat het misschien tandjes waren of dat het door haar verkoudheid kwam maar ze doet het steeds vaker. We wassen haar haar 1 à 2 keer in de week maar door het vele haar krijgen we het daar niet mee weg. Heeft iemand tips?


  EvdB
  Bijdrager
  #10511685 Quote

  Hoi! Al wel gecheckt of het misschien luizen zijn? Op kdv kunnen die snel rondgaan!


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10511696 Quote

  D’r leenarts heeft een bergzalf wat echt geweldig werkt. Is het direct weg! Onze dochter heeft ook lang haar maar alsnog werkt het.


  Lewis
  Bijdrager
  #10511705 Quote

  Wij doen veel babyolie in haar haren, dat het echt wel druipt van het vet zeg maar. Even inwerken 30 min en dan met een luizenkam wegkammen. Daarna haren goed wassen. Soms kost het een keer of 2 a 3. Maar daarmee kregen we het meeste wel weg. Ook toen haar haar langer werd.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10511716 Quote

  Inderdaad dr Leenarts!! Wij hadden ook aaaaalles geprobeerd, zelfs oliën van de huisarts. Hielp niks!! 1x dr Leenarts gesmeerd, nachtje laten intrekken en we konden het er zo uitkammen. Top spul!!!


  Marmara
  Bijdrager
  #10511747 Quote

  De bergzalf van dr leenarts, echt geweldig!!

  Lees ook: De meest voorkomende babykwaaltjes

  BlauweMuis
  Bijdrager
  #10512313 Quote

  Yes, dr Leenarts👌🏽


  liesforum
  Bijdrager
  #10514896 Quote

  Hoe krijg je een ouder kindje stil te zitten voor luizenkam dan? Wij hebben ook een 2 jarige met opeens weer erge berg, maar ze heeft een dikke bos met haar en ons kind kennende gaat ze echt niet stil zitten om de berg weg te kunnen krijgen 🙈


  Galileo
  Bijdrager
  #10514904 Quote

  Vertellen dat je korstjes gaat vangen en dan samen kijken hoeveel het is, dan zeggen dat je nog meer gaat vangen;) Zo werkt het hier met mijn stuiter-peuter. En doordat het een beetje kriebelt op haar hoofd, vindt ze het stiekem ook wel fijn, dus ze wil het nu vaker.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct