Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bestaat Momnesia Doe Mee Aan Europees Onderzoek

 • Auteur
  Berichten
 • #10140540

  Geheugen- en planningscapaciteiten van zwangere en niet-zwangere vrouwen

  Tussen de 50 en 80% van de zwangere vrouwen geven aan geheugenverlies te hebben of concentratieproblemen. Wat deze mist in het brein precies veroorzaakt is onduidelijk en daar wordt onderzoek naar gedaan. Het is wel bekend dat bij een zwangerschap een hoop hormonen vrijkomen en dat dit grote fysiologische veranderingen met zich mee brengt; maar het is niet bekend hoe dat het brein en geheugen aantast. In een groot Europees project, willen we meer te weten komen over de geheugen- en planningscapaciteiten van zwangere versus niet-zwangere vrouwen in verschillende landen.

   

  In deze studie zal je verschillende posters te zien krijgen waarvan je wordt gevraagd details te onthouden en herinneren. Neem voldoende tijd om de poster te bestuderen. Na elke poster beantwoord je een aantal vragen die je korte termijn geheugen testen. Daarna volgt een planningstaak waarin je zo snel mogelijk één dag vooruit plant en je kleding, activiteiten en eten en drinken kiest. Vervolgens testen we je geheugen op langere termijn door je weer te bevragen over de posters. Hierna vragen we je om nog een aantal vragenlijsten in te vullen.

   

   In totaal zal de studie ongeveer 15-20 minuten duren. Meer weten en wil je meedoen? Ga dan naar de website http://www.feminscience.eu  

  We zoeken vrouwen tussen de 18-40 jaar.

   

  #10140567 Quote

  De link doet het niet zo goed. Ik word naar dit adres doorgestuurd https://pzz.to/http:/www.feminscience.eu 

  pas als ik pzz.to verwijder, kom ik bij jullie onderzoek 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct