Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Beste Duo Buggy Naast Elkaar

 • Auteur
  Berichten
 • #10519402

  Hoii, ik ben op zoek naar een duobuggy waarbij twee kinderen naast elkaar zitten. Iemand tips welke echt handig in gebruik is?

  #10519584 Quote

  Als je op zoek bent naar een opklapbuggy (paraplu) kan je kijken naar een Koelstra. Een van de goedkopere, maar rijdt wel wat zwaarder. Maar voor erbij of bij opa/oma helemaal prima.

  Zelf waren we ook tevreden met Mountain buggy. Ook een compacte duowagen (voor zover dat mogelijk is, maar geen paraplu model


  Pippy
  Bijdrager
  #10519860 Quote

  Hier super blij met de bugaboo donkey 2. Rijd heel licht.. ook met 1 hand als je bbijv n hond erbij hebt lopen. Past zelfs door de Kruidvat heen en is makkelijk in te klappen..
  Wel wat duurder.. goed marktplaats in de gaten houden voor n goeie deal is de enige manier om hem goedkoper te kunnen kopen..


  Mevrouw Cactus
  Bijdrager
  #10521745 Quote

  Ja, eens met Keetje! Wij hebben ook de bugaboo donkey duo. Rijdt fijn, past inderdaad overal precies doorheen. Soepl in elkaar te klappen. Blijft natuurlijk een groot ding voor in de achterbak, maar dat is misschien met eke duowagen wel. Ze zitten inderdaad gezelig naast elkaar, wat voor ons echt een mst was!

  Wij hebben hem via marktplaats, ze stonden er toen best vaak op en vaak echt nog wel goede staat.

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct