Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bevallen Okt Nov 21 _ Moederschap

 • Auteur
  Berichten

 • DG
  Bijdrager
  #10515438

  Goedemorgen,

  Ben je ook bevallen in okt of nov 2021? Leuk om ervaringen te delen, adviezen te geven en vragen te stellen. Ons meisje is nu 9 weekjes en ik ben voor het eerst mama geworden.

  Kom je er gezellig bij?


  Mmsm
  Bijdrager
  #10515511 Quote

  Heyhey,

  Ik ben 30 oktober bevallen dus onze kleine meid is bijna 2maand nu 🥰


  liesforum
  Bijdrager
  #10515569 Quote

  Leuk onze zoon is vandaag 11 weken oud! Begint nu wat meer wakker te zijn, wat ik leuk vindt. Totaal ander kind dan onze oudste dochter die nooit echt een baby leek, die was zo snel in alles. 
  Hoe gaat het bij jullie? Ik vond de eerste weken heftig vooral balans met 2 kids kom soms echt nergens aan toe. Vooral omdat onze zoon erge huidhonger heeft en bij je wil slapen. Ik oefen wel op zelf in slaap vallen maar dan zijn de slaapjes kort en ons mannetje nog moe natuurlijk 😉 Verder wel heel leuk om te zien hoe blij zijn grote zus wordt van hem. Wordt over een tijdje leuk als ze een beetje samen kunnen spelen!


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10515576 Quote

  Ja! Ons aapje is nu 6 weken en doet t heel goed. Sinds deze week babbelt hij tegen ons, zo schattig!

  Hij is dol op zijn twee grote zussen (18 en 21) die elk op hun manier lekker met hem bezig zijn. Gisteren vond de jongste uit dat hij enorm gaat lachen als je het woord poepen zegt 🙈😂

  Hij heeft nog maar weinig belangstelling voor speelgoed, maar wil wel graag alles goed zien. We merken grote interesse bij hem als we met hem door het huis lopen.


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10515577 Quote

  @liesforum: ik kom soms ook nergens aan toe. Daarom ga ik toch maar tussen de middag met hem wandelen omdat dat bijna altijd garantie is dat hij 3 uur achter elkaar slaapt. In die tijd doe ik de was, ruim ik op of doe ik iets leuks voor mijzelf.
  S ochtends probeer ik echt om 8 uur op te staan zodat ik in ieder geval heb ontbeten en ben aangekleed.


  Amtk
  Bijdrager
  #10515597 Quote

  Hey hey! Goed idee om een nieuw topic te openen😊 Onze dochter is op 19 oktober geboren en nu bijna 10 weken! Ik heb nu afgelopen week heel duidelijk een sprong gezien, wat ook weer ons ritme een beetje heeft veranderd. Ze herkent onze gezichten, reageert op praten tegen haar en ze kan speeltjes/speen vastpakken.
  Alleen de buikkrampjes brengen nog huilbuien maar verder is ze super alert en nieuwsgierig!! Ze slaapt totaal nog niet door alleen haha!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  liesforum
  Bijdrager
  #10515791 Quote

  @lapjesendraadjes oh wel fijn dat hij zo lang kan slapen in de wandewagen. Dat kon die van ons eerst ook maar sinds dat hij 6 weken is niet meer, hooguit 30 minuten. Gelukkig in de draagzak wel langere slaapjes. Maar dan kan ik niet de was doen ofzo wordt hij wakker haha. Achja het is een fase het is een fase🤣


  Jillla
  Bijdrager
  #10515892 Quote

  Sorry dat ik zo lang niks heb laten horen.. Met onze kleine man ging het helemaal niet meer zo goed! Krijstte meerdere uren per dag alles aan elkaar.. lactatiekundige, osteopaat en huisarts bezoek later een doorverwijzing naar het zkh gehad. Daar is vandaag mijn vermoeden bevestigd, waarschijnlijk een koemelkallergie. Heb zelf vorige week al een bus pepti gehaald en gisteren gegeven ipv bv (heb wel afgelopen weken geen melkproducten meer genomen maar pff dat zit echt in àlles!) en leek wel een ander kind te hebben. Binnenkort provocatie in het zkh..


  DG
  Bijdrager
  #10515914 Quote

  Gezellig zo!

  Die 2e sprong zo herkenbaar.. observeren, meer zien, tv kijken, gesprekjes voeren in haar baby gebrabbel, soms veel drinken en dan ineens weer stuk minder en erg alert. Keerzijde bij een sprong is dat ze meer jengelig is deze dagen en meer aandacht vraagt hihi. Hoe slapen jullie kindjes? @amtk: hier net zo, overdag max een uurtje per keer slapen en dan vooral in m’n armen. Nachten gaan wel goed, circa 7 uren achter elkaar!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct