Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bevalling Begonnen 2

 • Auteur
  Berichten

 • MS
  Bijdrager
  #10465184

  Ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft? Ik heb vannacht hele tijd harde buiken gehad en nu overdag een vreemd gevoel. Niet lekker zijn, misselijk, hoofdpijn en heel erg moe. Zou dit en voorteken zijn dat de bevalling kan beginnen?
  Ben nu namelijk 38 weken. Heb het idee dat het wat gaat rommelen.

  #10465188 Quote

  Kan heel goed. Ff verlpskundige bellen dat ze je ff controleert misschien


  MS
  Bijdrager
  #10465190 Quote

  Goed plan! Ik moet morgen ook weer heen voor controle. Dus ben benieuwd 😊


  Yima
  Bijdrager
  #10465196 Quote

  Bij mij rommelde het al weken. Vaak krampen en heel snel harde buiken. Was steeds niks. Maar de laatste dag lag ik voor testuitslagen te wachten in het ziekenhuis (andere reden), en had ik weer een paar keer per half uur krampen. Dus ik dacht ach, zal wel weer voorwerk zijn. Was ook vergelijkbaar met menstruatiekrampen wat intensiteit betreft. Toen de uitslag kwam, werd er toch even gevoeld. 4 cm ontsluiting. De verder ontsluiting ging met echte weeen en een weeenstorm, en die waren superpijnlijk, dus daar had ik me niet meer vergist hoor haha! Maar die eerste 4 cm waren een verrassing.

  In mijn ervaring kan het dus zeker een voorteken zijn, en zelfs het eerste beetje ontsluiting.

  Ik had in de dagen ervoor ook veel diarree en vermoeidheid. Door de hormoonschommeling denk ik. Tijdens de weeenstorm ben ik erg misselijk geweest.


  MS
  Bijdrager
  #10465200 Quote

  Oh jeetje! Dat is zeker een verrassing dat je al 4 cm had. Die heb je maar weer! Bij mijn vorige bevalling ben ik ingeleid en had ik door de voorweeen ook al 3cm ontsluiting. Hoop dat het deze keer weer het geval is. Wordt namelijk weer ingeleid mits de bevalling niet zelfstandig begint.


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10465226 Quote

  Oeh ik heb met 37/38 weken ook heel veel harde buiken gehad ’s nachts. Zelfs zo erg dat ik het ben gaan timen, alleen stopte toen altijd. Tip van mijn VK was toen om even lekker te gaan douchen, zet het door dan is het ’t echte werk, zwakt het af dan weet je ook genoeg 😉 

  Bij mij stopte toen alles ineens, denk zelf doordat mijn schoonvader toen overleed. Toen 2 weken ‘nergens last van gehad’ tot ik in de nacht onrustig wakker werd. Die nacht zijn mijn weeën begonnen en eind van die dag had ik mijn baby vast 🙂 

  Maarr als je twijfelt zou ik altijd even je VK bellen, het gaat natuurlijk bij iedereen precies anders! 

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct