Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

BHs

 • Auteur
  Berichten

 • SoKW
  Bijdrager
  #10189727

  Wat voor BH’s dragen jullie en waar kopen jullie deze? Ik moet echt nodig andere BH’s omdat mijne totaal niet meer lekker zitten en eigenlijk ook te klein zijn, maar het is me nog niet gelukt om wat te vinden… Normaal haal ik mijn BH’s altijd bij de Livera maar daar zijn de zwangerschapsBH’s meer dan 50 euro per stuk en dat vind ik echt absurd. Hema vind ik slechte BH’s hebben, die maten kloppen van geen kant. Ik moet wel een BH kunnen passen voordat ik hem koop, aangezien ze meestal toch niet goed zitten 🙁 

  Tips?

  #10189730 Quote

  H&m heeft hele fijne, beugelloos, set van 2 voor volgens mij 17 euro!

  Deze draag ik sinds mijn zwangerschap. 

  Lichte padding maar geen vulling, vind dit zelf mooi zitten en vooral lekker zitten


  Lalana
  Bijdrager
  #10189733 Quote

  Ik droeg vooral sportbh’s. Geven genoeg steun en zijn wat makkelijker qua pasvorm vind ik. Gewoon een maatje groter dan normaal genomen.


  Juffielies
  Bijdrager
  #10189734 Quote

  Ik ben bij de Hunkemöller geweest. Heb me laten adviseren door een dame daar, heeft ook meteen opnieuw opgemeten (was na een paar weken al een cupmaat gegroeid). Heb nu fijne, beugelloze bh’s en ook eentje wel met een beugel. Het zijn eigenlijk voedingsbhs maar ze zitten nu al heerlijk. Klein nadeel: sexy is anders, maar toen ik hem aan had wilde ik niet anders meer! 


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10189765 Quote

  Kun je die voedingsbhs dan ook aan als je bevallen bent? Want ik ben bang dat mn borsten nog meer gaan groeien… draag nu ook bralettes van h&m, beugelloos. En heb een goedkope beugelloze voorgevormde bh gehaald bij zeeman voor 7 euro. 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10189775 Quote

  Ik heb toen een paar goede bh’s gekocht bij de Prenatal. Je hebt hele dure, maar ik heb gewoon een paar gekocht van rond de 20 euro. Altijd positief over geweest en draag ze nu in mijn tweede zwangerschap weer.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10189793 Quote

  Je hebt meegroei bhs. Prenatal heeft ze bijv.


  Juffielies
  Bijdrager
  #10189799 Quote

  Ja lepeltjelepeltje het zijn meegroeibh’s, dus als het goed is wel! Maar had zo’n last in het begin van mijn borsten dat ik het de 20/25 euro per bh zeker waard vind/vond, ook als ze over een aantal maanden niet meer zouden passen heb ik er wel heel veel “plezier” van gehad.


  StephW
  Bijdrager
  #10189806 Quote

  Ik heb 2 voedingsbhs gekocht in de sale online bij H&M, want ik wist dat ik die toch nodig zou gaan hebben. Nu was het ook lekker goedkoop. Maar mijn cupmaat groeide niet heel erg, 1 maat maar. Ze raden wel aan om bhs zonder beugel te dragen ivm de melkproductie, maar dit deed ik zelf pas een paar weken voor de bevalling (wist t niet) en geen problemen met de bv. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct