Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bibs Kruidvat Speen

 • Auteur
  Berichten

 • anooniem
  Bijdrager
  #10482427

  Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik wil graag overstappen van bibs naar kruidvat spenen maar nu kom ik er niet helemaal uit. Hopelijk heeft iemand hier verstand van?! Haha

  De bibs spenen lopen af in maat en de kruidvat spenen lopen op in maat. Dus de bibs begint met een dikke (T1 – 0 tot 6 mnd) en daarna een dunnere (T2 – 6 tot 18 mnd) .. de kruidvat daarintegen loopt op. Maat 1 is heel erg klein, maat 2 is iets groter maar is nog kleiner dan T1 van bibs & maat 3 (18+ mnd) is pas even groot als T1 (0 tot 6 mnd) van Bibs..

  Nu vraag ik me af hoe dat dit kan? Wat de reden is van de maat van de speen? Moet ik nu 18+ kopen van kruidvat? Want de kleinste & middelste van kruidvat pakt ze dus niet omdat ze een grotere gewend is. Kan het kwaad als ik een 18+ speen van kruidvat geef?!

  Bijgevoegd een foto van de kleinste speen van Bibs (0 tot 6 mnd) & de middelste speen van kruidvat (6 tot 18 mnd)

  https://postimg.cc/1V4gSJxD


  Mamavaneen
  Bijdrager
  #10482437 Quote

  Hoi! Die van bibs worden groter namate je kindje deze gebruikt dat komt omdat die van natuurrubber is gemaakt en die van de kruidvat is siliconen en die worden niet groter!

  Misschien ligt daar het verschil in grootte?

  #10482438 Quote

  Is een andere vorm en ander materiaal. De theorie erachter is vast ergens te vinden maar je kunt gewoon de maat kiezen die bij de leeftijd van je kindje past, niet die van 18+ maanden nemen dat is veel te groot! 

  #10482439 Quote

  Ohja en dat ze die niet pakt is omdat je kindje idd iets anders gewend is. Dus je kunt wel over willen stappen maar de vraag is ook of je kindje een andere speen accepteert 😅 Dat ligt niet alleen aan de grootte maar ook aan de structuur, hardheid, smaak, vorm; kortom de hele beleving van de speen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct