Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bijna 40 En Zwangerschap Laat Op Zich Wachten

 • Auteur
  Berichten

 • Fren
  Bijdrager
  #10223439

  Hoi,

  Laat ik maar gelijk met de deur vallen, ik ben op zoek naar meiden die (bijna) 40 zijn en waarbij een zwangerschap van een eerste kindje langer op zich laat wachten.

  Even kort over mij ik word in september 40, vorig jaar zijn we begonnen met het vervullen van onze kinderwens. Direct na het verwijderen van mijn spiraaltje was ik zwanger, alleen mocht dit niet zo zijn. Met 9 weken werd er een missed abortion geconstateerd. Dit was eind augustus 2018 en sindsdien is mijn cyclus een rommeltje en wacht ik met smart op een positieve test. Ik weet het we zijn nog niet zo enorm lang bezig, maar toch begint in ene dat biologische klokje van “ik word bijna 40” te tikken.

  Ik zal vast niet de enige zou en hoop dat ik met andere in contact kan komen die ook in deze fase zitten.

   

  #10223491 Quote

  Hoi Fren, niet helemaal hetzelfde schuitje… ik ben 43 en zwanger van de derde, maar het is het eerste kind van mijn huidige man. Wij zijn getrouwd toen ik 40 was en hebben altijd gezegd dat een babietje heel welkom is. Nooit iets gebruikt om het tegen te gaan. Toch heeft het best een poosje geduurd dus… maar het kan echt gewoon! Misschien ovulatie testen, omdat je cyclus rommelig is? Dat helpt je je eitje te vinden. Verder lekker genieten van elkaar. Er zijn zoveel do’s en don’ts… en dingen die elkaar dan weer tegenspreken en zo. Daar word je eerder gek van dan wijzer. Gewoon een beetje je verstand gebruiken, regelmatig het leuk hebben samen en vertrouwen in je lijf! Succes!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct