Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bijna eerste echo!! Wie nog meer?

 • Auteur
  Berichten
 • #10098118

  Hi allemaal!

  Een paar weken geleden ontdekt dat ik zwanger ben en aanstaande maandag dan eindelijk de echo! Ik ben dan bijna 9 weken volgens de berekeningen. Ik vind het super spannend ik hoop dat alles goed is, heb namelijk weinig klachten. Wie heeft er nog meer bijna een echo of heeft er net een gehad en hoe was dat?

  Liefs

  #10098143 Quote

  Ik heb deze week de 10 weken echo gehad! Het is ontzettend speciaal om je kleintje te zien op dat scherm. Die van mij was al druk aan het bewegen, zo lief. Heel veel plezier binnenkort!

  #10098146 Quote

  Oh wat gaaf zeg, ik ben ook super benieuwd ! 


  Zonnestraaaltje
  Bijdrager
  #10098158 Quote

  Ik heb aankomende woensdag mijn eerste echo. Volgens mijn berekening ben ik dan 7w6d zwanger. Ben benieuwd hoe het zal gaan. Kan in ieder geval niet wachten


  Sammmy
  Bijdrager
  #10098164 Quote

  Ik heb dinsdag mijn ‘officiële’ eerste echo! Dan ben ik 7 weken en 5 dagen.

  Afgelopen zaterdagavond al een echo gehad omdat ik zaterdagmiddag een kleine bloeding heb gehad (bleek door een blaasontsteking te komen). Maar ik heb het hartje dus al gezien! 🙂

  #10098195 Quote

  Gisteren had ik mijn eerste echo. Ze kon de kleine niet vinden, ze dacht dat de baby in de eierstok zat. Gelukkig vond ze m snel en zag dat er hartactiviteit was. Nu achteraf ben ik thuis, 6 weken zwanger, alleen was de baby 4 mm groot. Is dit eigenlijk wel een “normale” lengte voor 6 weken zwangerschap? Ik lees overal dat ze eigenlijk groter zijn? 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10098202 Quote

  Spannend allemaal zeg! Ik hoop allemaal voor een goede echo!

  Gebruiker10085978 ik denk dat dat niet klein is hoor, misschien ben je in het begin van week 6. Bij week 5 staat 2 mm en week 6 6 mm dus zit je er mooi tussenin! Zou me niet teveel zorgen maken! Elke baby groeit natuurlijk anders! 


  Dekleinste
  Bijdrager
  #10098208 Quote

  Hi!!

  Ook hier al een echo gehad met 6 weken en hartje gezien… waarschijnlijk was ik een paar dagen langer zwanger… 

  Nu aankomende maandag een echo met 8 weken of misschien dus iets langer! Super spannend! 

  Ben sinds 6 weken ook erg misselijk gelukkig niet overgeven, pukkels, moe en pijnlijke tepels! Wat zijn jullie klachten? 

  #10098218 Quote

  Oh spannend! Jij hebt ook maandag al de echo dekleinste! Bij mij vallen de klachten erg mee. Wel last van gevoelige borsten, puistjes vaker moe en hoofdpijn en minder trek in eten maar niet misselijk. Ik zie ook nog niks aan m’n buik ondanks dat ik al bijna 9 weken bent dat maakt me wel onzeker of het allemaal wel goed zit.. Hebben jullie dit ook? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct