Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bikke Buik Na Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • Winterwolfje
  Bijdrager
  #10299437

  Hey,

  Het is ondertussen 7 maanden geleden dat ik bevallen ben van onze zoon. Ik heb over het algemeen mijn oude figuur terug behalve mijn buik, die is nog erg dik en daardoor lijk ik nog steeds zwanger. Als ik afval lijkt het niet van mijn buik af te gaan. Hebben jullie tips om hieraan te werken? Ik hoef niet slank te worden maar wil wat meer in verhouding zijn want dat is het nu echt niet. 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10299451 Quote

  Heb je al een cursus gedaan voor na de zwangerschap? Bijvoorbeeld Pilatus na de zwangerschap? Hier doe je doelbewust oefenen die bedoeld zijn om je lichaam & buikspieren weer in vorm te brengen. Aangezien je na de zwangerschap nog niet direct weer normaal kan gaan sporten, vond ik zelf zo’n cursus ideaal. 


  Winterwolfje
  Bijdrager
  #10299561 Quote

  Hey Famkeh, nee dat het ik niet gedaan. Wel veel gewandeld en gefietst (heb honden) en baby zwemmen toen Luuk 10 weken was. Doe nu ook al weer een tijdje buikspier oefeningen gewoon thuis.

  Maar kan zo’n cursus ook nog nu het al 7 maanden geleden is dat ik bevallen ben? Ik heb trouwens een keizersnee gehad geen idee of dat nog iets uitmaakt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct