Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Binnenkort onze 1e IUI met Clomid en Ovitrelle !!

 • Auteur
  Berichten

 • Iwanttobeamommy
  Bijdrager
  #10380291

  Na iets langer dan 2 jaar proberen om zwanger te raken zonder resultaat mogen wij gelukkig volgende maand (Januari 2021) starten met onze 1e IUI ronde. Zo spannend! Vanaf september 2020 gaan wij al een beetje door de medische molen, HSG gehad, foto’s, echo’s, bloed afnames, sperma onderzoek ect. Daaruit is gekomen dat er met mij niks aan de hand is, alles is gelukkig goed! Alleen is de zaad kwaliteit van mijn vriend helaas van minder goede kwaliteit, niet zoveel als dat het hoort te zijn. Vandaar dat de gynaecoloog besloot om direct met IUI te beginnen. Daarbij krijg ik 5 tabletten Clomid 50mg (Clomifeencitraat) 1x per dag 1 tablet en 1x injectie in een voorgevulde pen Ovitrelle 250 microgram. Wat ik al weet over de Clomid is dat ik daar de 3e dag van mijn menstruatie mee moet beginnen, wat ik met de injectie moet is mij nog onduidelijk, maar daar zal ik zeker nog informatie over krijgen als het zover is. Ik vind het echt super spannend! Of het direct lukt of toch niet. Het gaat nu ineens zo snel! 

   

  Zijn er meer dames die binnenkort ook met dit traject beginnen? Of toevallig dames die het gehad hebben, en hoe is dit gegaan? En toevallig de combinatie Clomid 50mg samen met de Ovitrelle 250 microgram? 

   

  Sorry voor nog een IUI bericht! Ik heb al heel veel berichten op dit forum gelezen maar toch net steeds iets anders dan wat ik zoek! Bijvoorbeeld de combinatie Clomid 50mg en Ovitrelle 250 microgram samen…

   

  Xx


  Nomade
  Bijdrager
  #10380849 Quote

  Er is een forum iui. Combinatie van de medicatie zal je daar ook treffen. Gewoon vragen. Zeker nuttig om daar je vragen te stellen en ervaringen te delen. Ik zou je daar gewoon bij aansluiten!
  Ik heb 2x een iui traject gevolgd met gonal f en pregnyl en ben nu zwanger van mijn 2 kindje. Mijn zoontje heb ik na een 15 maanden traject en 6x iui behandelingen mogen ontvangen, nu ben ik zwanger na een supervlot traject van 4maanden en 4 iui. Ik hoop voor je dat je eindelijk zwanger mag raken! Succes


  Iwanttobeamommy
  Bijdrager
  #10381141 Quote

  Heel erg bedankt voor je berichtje! Ik ga gelijk op zoek naar het IUI forum. Wat fijn om dit te lezen, doet mij goed! Hopen dat het gauw lukt. Een fijne zwangerschap toegewenst !! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct