Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Blaasontsteking?

 • Auteur
  Berichten

 • Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10303816

  Weet iemand of het erg is als je een blaadontsteking hebt en pas 3 dagen urine in kunt leveren? Ben namelijk zwanger dus weet niet of het schadelijk is? De huisarts is niet open in het weekend, het zal denk ik ook geen spoedje zijn. 

  Heb normaal nooit veel klachten als ik een keer blaasontsteking heb, hooguit wat zeurderige buikpijn. Heb wel een keer nierbekkenontsteking gehad dat wil ik echt nooit meer.. Nu heb ik best wel buikpijn, een soort steken/ krampen in het midden van mijn onderbuik en troebele urine.

  Misschien is het niks maar maak toch een beetje zorgen of het niet schadelijk is er nog 3 dagen mee te lopen als het wel blaasontsteking is. 

  Iemand ervaring met iets soortgelijks? 


  Hnvd
  Bijdrager
  #10303827 Quote

  Wat vervelend dat je last hebt van een blaasontsteking! Gezien je verleden van eerdere blaasontstekingen en zelfs een nierbekkenontsteking zou ik contact opnemen met de huisartsenpost zodat je dit weekend nog met een antibioticakuur (geschikt voor zwangere vrouwen) kunt beginnen. Succes! 


  MarJayLouDev
  Bijdrager
  #10303828 Quote

  Even bellen met de huisartsenpost. Juist omdat je zwanger bent is het niet goed om ermee door te blijven lopen


  Daniëlle Q-M
  Bijdrager
  #10303870 Quote

  Buiten bovenstaande adviezen is het aan te raden om veel te drinken (2L) zodat het goed doorspoelt en cranberry sap is ook erg goed voor de blaas!


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10303988 Quote

  Thnx allemaal, had serieus gewoon echt even niet aan de optie van huisartsenpost gedacht 🙈 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct