Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Blaasontsteking

 • Auteur
  Berichten

 • DaNIi
  Bijdrager
  #10065253

  Momenteel ben ik 8+2 weken zwanger en heb ik sinds zondag allerlei vage klachten als buikpijn, misselijk, overgeven, rugpijn en diarree. 

  Volgens de VK kon dit wijzen op blaasontsteking, dus gisteren potje weggebracht naar de huisarts. ’s Middags gebeld voor de uitslag, maar was niks te vinden wat wees op blaasontsteking. Wel zouden ze het op kweek zetten voor de zekerheid. 

  Vanmorgen weer gebeld, en toch blaasontsteking. Krijg nu antibiotica. Wel zei de assistente dat ze de urine ook naar het ziekenhuis hadden gestuurd voor onderzoek op een één of andere B-bacterie? Ik sta altijd een beetje perplex als ik ineens informatie krijg die ik niet verwacht, dus heb ik niet verder gevraagd. Ze zei dat als ik dat heb, dat je dan niet vaginaal mag bevallen maar dat de kans erg klein is. Nu heb ik dus niet gevraagd of dit wordt veroorzaakt door de blaasontsteking, of dat hier sowieso vaak op getest wordt en het dus los staat van de blaasontsteking? 

  Iemand die hier meer over weet? Ik had er namelijk nog niet eerder over gehoord. En maak mij nu best zorgen… zou toch niks liever willen dan op een natuurlijke manier bevallen! 

  #10065256 Quote

  Ik heb sinds een aantal dagen ook iedere keer last van mijn blaas. Ik heb a.s. donderdag de eerste echo. Ga het dan maar even navragen bij de verloskundige. Ik heb sws al een gevoelige blaas, maar het voelt niet echt als een blaasontsteking. Meer gewoon kleine steken in de blaas ofzo.


  DaNIi
  Bijdrager
  #10065260 Quote

  @Gebruiker10068475

  Ik had de blaasontsteking ook niet herkend. Heb heel vaak blaasontsteking gehad, maar de klachten kwamen totaal niet overeen. Je schijnt tijdens de zwangerschap dan ook hele andere tot soms bijna geen klachten te hebben als je blaasontsteking hebt. Het is altijd wel belangrijk er op tijd bij te zijn, dus beter te vaak een potje urine naar de huisarts brengen dan wanneer je te laat bent! 

  #10065291 Quote

  Bedankt voor de info. Wist ik helemaal niet. Toch maar even een potje langs de dokter brengen dan..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct