Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bleeding en negative test toch zwanger?

 • Auteur
  Berichten
 • #10111176

  hoi allemaal.

  ik zit eigenlijk een tijdje met iets, wat ik probeerde te vergeten, maar nu lukt dat steeds minder. Ik heb namelijk 2 bloedingen gehad, beide keren ongeveer 4/5 dagen overtijd. Daarnaast heb ik twee zwangerschapstesten van de action gedaan die beiden negatief waren.

  Inmiddels is het al een tijdje dat mijn buik groeit. Mijn moeder merkte net op een feest dat mijn borsten wel stukken groter zijn. Dit is de tweede keer dat ze dat zei. Een vriendin van vroeger die ik tegenkwam feliciteerde me aangezien ze vond dat ik een mooi buikje had. Heb haar gezegd dat ik niet zwanger ben, waarna ze zich verontschuldigde. Ik zag zelf dat mijn buik ook groter werd, maar door die bloedingen en die tests schudde ik het van me af. Zwanger kan ik niet zijn dacht ik. Nu begin ik me weer zorgen te maken, vooral aangezien ik geen contact meer heb met mijn ex nadat hij me bedrogen heeft. 

  Wat denken jullie. Is het mogelijk dat ik ondanks de bloedingen en twee negatieve tests (laatste was 2 weken geleden) alsnog zwanger kan zijn? Ik ben buiten raad en weet het niet meer. Wil ook niet naar mijn huisarts aangezien dat de vader van mijn ex is. 

  Help. Ik weet het namelijk niet meer

  #10111177 Quote

  Als je wilt weten of je zwanger  bent zul je weer een test moeten doen. 

   

  Kans lijkt klein als je twee keer ongesteld bent geweest en negatieve testen maar zou zeker nog een testjes doen als je niet zeker bent.

   

  succes

  #10111180 Quote

  Je mag zonder opgave van redenen gewoon wisselen van huisarts. Lijkt me in dit geval geen slecht idee!


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10111181 Quote

  Snel naar een andere huisarts! Al heeft hij  beroepsgeheim en kan hij zijn vergunning kwijtraken als je erachter komt dat hij iets over je doorverteld jij voelt je vast niet zo op je gemak meer bij hem.

  Misschien is het een vorm van schijnzwanger, als de test je aldoor verteld dat je niet zwanger bent, lijkt het mij niet dat je wel zwanger bent, zeker geen 2 maanden. Zo snel zou je ook geen hele opvallende buik moeten hebben. Kan ook zijn dat je veel lucht produceerd door spanning, en je periode kan daardoor ook een beetje van slag zijn. Maar daarvoor kun je beter bij een huisarts zijn. 


  StephW
  Bijdrager
  #10111185 Quote

  Een test is je enige zekerheid.. die van kruidvat vond ik heel fijn!


  gebruiker513266
  Bijdrager
  #10111230 Quote

  ik zou ook nogmaals testen en als die negatief blijft echt naar een huisarts gaan. Datje niet naar je huidige huisarts wil snap ik heel goed, dus ik zou ook wisselen van arts.Mocht je in een klein dorp wonen met maar 1 huisarts dan zou ik een verloskundige bellen en je verhaal uitleggen, wellicht willen zij toch een echo maken oid.
  Hoe was je menstruatie voor die twee bloedingen?

  het is niet logisch dat je en een negatieve test hebt en bloedingen, dus de kans is groot dat het niet zo is en dat er iets anders aan de hand is. Toch is niks onmogelijk.
  Een bekende van mij liep al bij de huisarts omdat zwanger worden niet lukte, had ook nog gewoon bloedingen maar bleek toen ineens 4 maanden zwanger te zijn. Zij kwam er ook achter omdat haar broeken steeds strakker begonnen te zitten en ze toch maar eens een test eraan ging wagen…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct