Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bleekselderij

 • Auteur
  Berichten

 • Ramboo
  Bijdrager
  #10367854

  Hallo allemaal! Wij hebben een onwijs vrolijke jongeman rondlopen en alles gaat goed. Ik heb een spiraaltjes laten plaatsen in augustus en sinds vorige week pas ‘uitgebloed’. Ik heb dus bijna 3 maanden gebloed na het plaatsen. Ze zeiden dat dat kan maar toch heb ik er een raar gevoel bij. 

  Alles wat ik eet en drink smaakt naar bleekselderij. Mijn koffie, mijn rode kool, de aardappels en zelfs de vis. Heel raar. Ik weet van de vorige zwangerschap dat alles naar Dreft smaakte. Is het raar dat ik toch een testje wil doen morgenochtend? 

  Hebben jullie adviezen? Of zie ik beren op de weg?


  StephW
  Bijdrager
  #10367906 Quote

  Hahahaha ik vind het heel grappig dat je zo’n smaakbeleving had tijdens je zwangerschap. Maar goed, al is het maar voor je hoofd, zou ik lekker een test doen, geen enkele anticonceptie is 100% veilig en je weet maar nooit. Als je niet test, blijf je ws onrustig..


  Voetbalmama
  Bijdrager
  #10368121 Quote

  Je kan uiteraard gaan testen, al is het maar om een zwangerschap uit te sluiten. Vind je weer wat rust. Bleekselderij lijkt mij toch beter te behappen dan afwasmiddel. Al eens bedacht dat deze smaakverandering veroorzaakt kan worden door een veranderende hormoonhuishouding? Ik ga er hier even vanuit dat je een hormoonhoudende spiraal hebt laten plaatsen. 


  Ramboo
  Bijdrager
  #10368251 Quote

  @voetbalmama Ja een mirena spiraal. Kan dat ook komen door de hoeveelheid hormonen? Dat wist ik niet. Hm.. ik zal er morgen even aan testje tegenaan gooien.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct