Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Blijvende klachten na menstruatie ??

 • Auteur
  Berichten

 • Vogeltjee
  Bijdrager
  #10151398

  hallo dames, 

  ik heb even wat advies nodig. 20 december kreeg ik roze afscheiding.. 22 zette het bloeden door. 23ste al veel minder bloedverlies en maandag was het al zo goed als weg. Bleef echter wel nog een aantal dagen roze afscheiding houden. Het menstruatie achtige gevoel in mijn onderbuik is gebleven. Ook last van mijn borsten is gebleven. Mijn vriend zei zelfs het lijkt alsof je borsten gegroeid zijn. 3 januari had ik een heel dun lijntje bloed in mijn onderbroek. Het gevoel in mijn onderbuik is sinds 3 dagen erger geworden. Vooral rechts in mijn lies af en toe steken. Ik zit nu op dag 17 van mijn cyclus. 

  Ik heb ook al meteen na mijn menstruatie last gekregen van erg veel afscheiding. Het is wit en best wel dik. Bij naar het wc gaan hoor ik dat het een beetje pruttelt als ik kracht zet. Ooit valt er dan al een beetje in de wc.. en met afvegen ook op mijn wc papier. 

  Dit is ronde 6 dat we proberen om zwanger te worden. Mijn cyclussen na de pil waren: 27,27,38,36,33.. 

  Iemand die advies heeft of heeft dit zelf gehad?? Morgen wil ik voor de zekerheid ook an de huisarts gaan.. vind het raar dat het gevoelig blijft in mijn onderbuik. 

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct