Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloed In Baarmoeder 7weken

 • Auteur
  Berichten

 • Linvdv
  Bijdrager
  #10515198

  Hoi allemaal..

  Wij hebben gisteren de 1e echo gehad en ik ben volgens de vk 7weken zwanger.. het zag er goed uit het hartje klopte.. maar ze zei ik zie wel wat bloed in de baarmoeder.. nu kan dit niet zo veel kwaad en dat komt vaker voor dus als je wat bloed verlies heb ga dan niet meteen van het ergste uit.

  Nu ben ik echt mega onzeker en bang dat deze zwangerschap ook weer in een miskraam uitloopt.. mijn vriend zegt maak je geen zorgen je moet er niet aan denken en gewoon blij zijn en gebeurt het dan geneurt het dan kan je het toch niet tegen houden. Maar ik kan me er niet overheen zetten dat onzekere gevoel.

  Ik heb al 3 kinderen en bij alle zwangerschappen heb ik dit nog nooit mee gemaakt..

  Heeft iemand anders dit al eens mee gemaakt of iemand die dit nu ook te horen kreeg? En maken jullie jezelf ook zorgen?

  #10515216 Quote

  Precies hetzelfde. Alleen kon het bij mij ook gewoon vocht zijn. Maar ik heb nooit miskraam gehad. Vindt zwz de hele zwangerschap altijd spannend. Zelfs al is t de 3e. Over 2 weken nu de termijnecho dus hoop dat het dan is weggetrokken ofzo. Proberen het los te laten is beste maar dat valt niet mee


  Linvdv
  Bijdrager
  #10515273 Quote

  Ja dat is het he, je hebt er ook niets geen invloed op en je moet maar hopen dat je straks een gezond baby’tje op de wereld mag zetten..
  Laten we allebij dan maar van het beste uitgaan en hopen op een inimienie klein hartje wat weer klopt bij de volgende echo.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct