Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedgeur In Afscheiding Maar Geen Bloed Innesteling

 • Auteur
  Berichten

 • Lynn Leeuw
  Bijdrager
  #10295064

  Hallo allemaal,

  vandaag ontdekte ik een nat plekje in mijn zwarte ondergoed. Deze had geen zichtbare kleur (ivm het ondergoed zwart is denk ik). Het had een bloedachtige geur die je tijdens je menstruatie kan hebben. Echter geen bloed bij plassen of afvegen. Zou dit kunnen duiden op een innesteling? Iemand hier ervaring mee? Het is vandaag 8/9 dagen na mijn eisprong. 


  Lynn Leeuw
  Bijdrager
  #10295147 Quote

  komt dit niemand bekend voor?


  Juliaa
  Bijdrager
  #10295185 Quote

  Ik dacht woensdag ook bloed te ruiken toen ik op de grond zat dus ging naar de wc. Was gewoon witte afscheiding. Maar wat het betekent geen idee.

  Had op 1 januari mn laatste ‘menstruatie’ met de pil. Toen heb ik 26 januari wat bloed verloren beetje rood en daarna roze. Dokter dacht aan een innesteling, maar de testen bleven negatief. Dus misschien dan toch ontpillen. Ik heb 26 januari toch maar aangenomen als NOD en verwacht dit weekend mn menstruatie dan weer. Wordt gek van het wachten.  Zou misschien wel weer kunnen testen maar durf niet meer na zoveel negatieve testen van verschillende merken.


  Lynn Leeuw
  Bijdrager
  #10295186 Quote

  Ik herken wat je zegt. Ik word ook gek van het wachten. Ik test sinds afgelopen maandag elke dag, ookal weet ik dat dit geen zin heeft. Ik heb geen idee wanneer mijn NOD is. Heb 8 jaar spiraal gehad die is er sinds 3 februari uit. 10 feb positieve ovulatietest, dus denk 12 feb mijn eisprong. Nu 9 dagen verder. Innesteling zou dus mogelijk zijn. Ik kan pas woensdag testen denk ik.

  ik hoop dat je dit weekend beter nieuws hebt!


  Juliaa
  Bijdrager
  #10295195 Quote

  We zijn nog maar net bezig natuurlijk, maar toen ik van mn eerste zwanger probeerde te worden kreeg ik meteen weer een normale cyclus na het stoppen met de pil en was ik in ronde 3 zwanger. Ik slikte toen al 8 jaar de pil. Nu ben ik gestopt na 4 jaar pil slikken en dan zou ik moeten ontpillen vind het maar vreemd haha. Al besef ik ook dat ik bij de eerste heel veel geluk heb gehad dat het zo snel ging.

  Maar ben al blij als ik ongesteld wordt, want dan gebeurd er tenminste iets. Voel af en toe wel die buikpijn, maar niet heel erg. Normaal heb ik het veel meer als mn menstruatie er aan komt. En tijdens mn menstruatie is het echt afzien zo erg ben ik gewend. Heb verder ook weinig klachten dus ben bang dat ik nog steeds aan het ontpillen ben. 

  Ook al ben ik nog maar kort bezig ik baal wel van dat wachten. Het leeftijdsverschil met de oudste wordt zo steeds groter en aangezien ik altijd de wens heb gehad voor 2 kindjes en mijn partner pas in december heeft gezegd van we gaan ervoor duurt het voor mijn gevoel allemaal al zo super lang. Onze oudste is nu 4,5 jaar. 

  Heb jij al klachten verder? En is het voor jullie de eerste? 


  Lynn Leeuw
  Bijdrager
  #10295513 Quote

  Het zou best kunnen dat je moet “ontpillen” dat hoor je namelijk wel vaker. En zoals je zelf zegt wellicht had je met de eerste geluk! Maar snap wel dat het balen is zo lang wachten zeker als er steeds meer leeftijdsverschil tussen komt te zitten.

  Het is bij ons inderdaad de eerste. Vrijdag en gisteren krampen gehad. Gisteravond ontdekte ik licht bloedverlies. Heel weinig en wat donkerder van kleur. Je zou toch denken aan een innesteling…

  Vanmorgen CB vroege dectectie gedaan. Kan 6 dagen voor je nod. Vandaag zou 4 dagen voor mijn nod zijn. Negatief..

  Heb de hoop een beetje op gegeven. Of zou ik toch nog zwanger kunnen zijn?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Juliaa
  Bijdrager
  #10295611 Quote

  Ja lastig het zou een innesteling geweest kunnen zijn. Is het bloeden inmiddels gestopt? 

  En anders gaat je menstruatie misschien al wel doorzetten. Op hoeveel dagen zit je nu? 24? 

  Ik kreeg in ieder geval het advies om een week na een vermoedelijke innesteling nog eens te testen. Dus zou anders hoe moeilijk ook gewoon wachten tot je NOD. 

  Ik lijk ongesteld te zijn geworden vandaag op dag 28.  Hopelijk zet het door dan weet ik het zeker. Hierna wil ik ovulatietesten gaan doen om te kijken of ik mijn piek kan vinden. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct