Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedingen En Een Stolsel Maar Wel Kloppend Hartje

 • Auteur
  Berichten
 • #10495602

  Vanaf maandag verlies ik bloed. Dit begon heel licht dus de verloskundige gebeld deze gaf aan dat als het bij licht bloedverlies bleef het wel normaal was. Dinsdag avond nam de hoeveelheid toe en werd het ook echt rood van kleur, hierbij ook rug en buikpijn. Woensdag ochtend gelijk weer gebeld, ik mocht gelukkig komen voor een echo want ze vond het toch niet goed klinken. Hier zag ik tot mijn verbazing een kloppend hartje. Ik was wel minder ver dan was ik dacht ik dacht door de clearbleu test die 4 weken geleden aan gaf 2-3 weken dus dan zou ik nu nu 8 weken zijn. Maar de verloskundige dacht tussen de 6 en 7 weken. Maar dus een kloppend hartje en nog steeds niet weten waar het bloed vandaan komt. Nu verloor ik gisteren avond 1 grote stolsel, en daar is het tot nu toe bij gebleven. Iemand gehad dat het bloedverlies al was begonnen en op de echo nog een kloppend hartje was te zien en de volgende dag een stolsel of vruchtbaarheid verlies?


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10495614 Quote

  He wat naar, sterkte met de onzekerheid in elk geval! Bij mij kwam het allemaal niet zo snel na elkaar, maar het is helaas goed mogelijk om kort na een vitale echo toch je kindje te verliezen. Ik heb bij mijn vorige zwangerschap ook een vitale echo gehad waarbij ik minder ver was dan ik dacht. De echo was 20 dagen na de eerste positieve test en toch zou ik pas 5+3 zijn ofzo, wat volgens mij al niet kon kloppen, dan had ik immers met 2+4 al positief moeten testen wat wel erg vroeg zou zijn. Later is dat alsnog een miskraam geworden, maar het heeft nog wel gegroeid tot het formaat van ruim 9 weken voor het er helemaal mee stopte. 

  Ik zou eens overleggen met je verloskundige of dit stolsel misschien de zwangerschap zou kunnen zijn, ik weet niet of je het bewaard of gefotografeerd hebt?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct