Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies 13

 • Auteur
  Berichten

 • Channt
  Bijdrager
  #10217652

  hallo allemaal, heb me ook aangemeld op dit forum. Sinds een weekje of 3 week ik dat ik zwanger ben. Nu 6+6. Wij natuurlijk helemaal blij. Maar sinds zaterdag verlies ik ineens bloed. Eerst bruin en later rood. En sinds 3 dagen is het echt wel een maandverbandje vol per dag. Ben zaterdag in t ziekenhuis geweest en toen leek alles nog goed. Maandag had ik een afspraak staan bij een echo bureau, maar die gaf ons het slechte nieuws dat er geen hartslag te vinden was. Dinsdag de verloskundige gebeld en om een inwendige echo gevraagd. Kon diezelfde middag nog komen, maar ook zei kon geen hartslag vinden. De zwangerschap zag er verder precies uit zoals het hoorde. Ondertussen verlies ik al bijna een week bloed. Ik maak me mega zorgen. Ik moet 9 juli weer terug komen bij de verloskundige om te kijken of er dan wel een hartje klopt of dat het een miskraam word. Ik voel me lichamelijk verder goed gelukkig, maar die onzekerheid is verschrikkelijk. Zijn er mensen die dit herkennen? En zou er nog een kans zijn dat het goed komt?


  SanneStar
  Bijdrager
  #10217661 Quote

  Je mag altijd je verloskundige bellen, die staan 24/7 voor ons klaar.

  heb zelf alleen een kleine innestelings bloeding gehad, helemaal in paniek omdat het echt een propje was en mijn vk zei zolang het niet veel bloed verlies is in combinatie met pijn is het goed maar bij twijfel bellen.

  heb nu zelf soms krampen niet normaal! Het doet zoveel pijn dat ik ook wel eens denk gaat het allemaal wel goed.. heb zelf ook pas 6juli me eerste echo maar als t aanhoud dan ga ik zeker even weer me vk bellen.

  hoop voor je dat het goed is en dat het gewoon komt omdat het allemaal goed doorbloed is.

  heb je al sex gehad? Had bij een vroege voorlichting avond begrepen dat daar ook bloed van kan komen (contact bloed) omdat je baarmoedermond dus zo goed doorbloed is.. is het ook alleen bloed of met stolsels? 


  Channt
  Bijdrager
  #10217662 Quote

  Hee… wat een onzekerheid dan he! Ik heb geen krampen en ook geen stolsels. We hebben ook geen seks meer gehad omdat k idd begrepen had dat je daar ook van kan bloeden. Hoop voor jou ook dat het toch nog goed komt!


  KayP
  Bijdrager
  #10217838 Quote

  Het kan 2 kanten op, heb ervaring met beide. 

   

  Maar ik zal het positieve verhaal delen, rond de 11e week van mijn zwangerschap een zware bloeding gehad. Zonder krampen en stolsels. Bleek een hematoom te zitten, heb een week gebloed en daarna is die weg gegaan. Inmiddels 36 weken zwanger ! 

   


  Channt
  Bijdrager
  #10217886 Quote

  Het kan 2 kanten op, heb ervaring met beide. Maar ik zal het positieve verhaal delen, rond de 11e week van mijn zwangerschap een zware bloeding gehad. Zonder krampen en stolsels. Bleek een hematoom te zitten, heb een week gebloed en daarna is die weg gegaan. Inmiddels 36 weken zwanger !

  Fijn om te horen dat het ook goed kan aflopen. Vind het zo raar.. bloed al bijna een week, maar er gebeurd verder niks… voel me niet anders.. geen hevige krampen ofzo.. soms wat druk of gerommel in m’n buik.. maar ik voel me gewoon prima… echt zo raar


  KayP
  Bijdrager
  #10217932 Quote

  Had ik ook, verder geen krampen. Merkte wel dat ik rustig aan deed, zodra ik meer deed bloedde ik ook meer. Was echt een rottige periode. 

  Met de miskraam verloor ik echt stolsels en had ik echt weeën, wanneer heb je echo?:)

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10217934 Quote

  Ik heb beide gehad, bloed en toen een miskraam en een hematoon waardoor ik een week bloedde, nu 23weken zwanger. Beide stolsels maar beide geen krampen.

  Kan dus beide kanten opgaan… blijft gewoon afwachten. Sterkte!


  Channt
  Bijdrager
  #10218061 Quote

  Ik heb nog steeds licht bloed verlies geen krampen of stolsels. 9 juli heb ik weer afspraak bij de verloskundige maar ga maandag denk ik even bellen of ik eerder mag komen…

  Ik heb beide gehad, bloed en toen een miskraam en een hematoon waardoor ik een week bloedde, nu 23weken zwanger. Beide stolsels maar beide geen krampen. Kan dus beide kanten opgaan… blijft gewoon afwachten. Sterkte!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct