Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • xEvelien
  Bijdrager
  #10331749

  Hallo iedereen,

  Ik ben nu officieel 5 weken en 4 dagen zwanger. Alleen heb ik af en toe last van oud bloedverlies ik heb dus ook een inlegkruisje ingedaan. Zijn er meer die dit hebben/hadden in het begin? Ik maak me er natuurlijk wel zorgen over en hoop dat alles verder goed gaat verlopen.

   

  Liefs mij. 

  #10331755 Quote

  Dit komt zo vaak voor zolang het niet gaat vloeien en je geen krampen hebt geen zorgen 


  SoKW
  Bijdrager
  #10331759 Quote

  Ik heb vorige week een dagje helderrood bloed verloren (best veel). Doodeng, maar het vruchtje leeft nog. Ik blijf wel erg bang voor meer bloedingen. 

  #10331763 Quote

  Ik had bij mijn zoontje spontaan bloedverlies wel 2 inlegkruisjes vol. Je kan natuurlijk altijd de verloskundige bellen als je het niet vertrouwd en om je gerust te stellen 


  Jlh
  Bijdrager
  #10331766 Quote

  Kan beide kanten opgaan. Ik kreeg bij één van mijn miskramen bloedverlies en krampen en toen ging het mis. Maar ik kreeg bij de volgende zwangerschap met 5.1 weken ook bloedverlies en vreselijke krampen die doorstraalde naar mn rug en benen en ben blijven bloeden tm week 8 en toen hield het plots op en heb nu een gezond dochtertje boven slapen. De artsen wisten niet waarom. Het kan dus, ondanks rare signalen van je lijf ook gewoon goed gaan! Hou hoop! Het gebeurd zo vaak dat je bloed verliest in de eerste paar weken. Alles is meer doorbloed en de baarmoeder is al flink aan het groeien. Zelfs in dit stadium. Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct