Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies 23

 • Auteur
  Berichten

 • Ashley Houben
  Bijdrager
  #10406530

  Hoi allemaal!
  Ik ben nieuw op dit forum. Ik ben Ashley en in verwachting van ons eerste kindje💕💙
  Sinds gisteren bruin verlies en sinds vanmorgen helderrood bloed met veel slijm. Geen stolsels en geen buikpijn, enkel wat lichte krampjes.
  Vanmorgen met de verloskundige gebeld. Het liefst had ze een echo gemaakt, echter ben ik in zo een pril stadium dat er weinig te zien is.
  Morgen bij de huisarts bloed prikken om te kijken wat de hcg waardes zijn. Als dit eind van de week zo blijft bloeden, weer hcg waardes meten en anders eind van de week vroege echo of week erna de vroege echo.
  Zijn er mama’s of mama’s to be die dit hebben gehad en nu een gezond kindje hebben of bijna hebben?
  🙏🏼 wens iedereen veel geluk toe!


  Mabesi
  Bijdrager
  #10406565 Quote

  Hoi Ashley,

  Dit heb ik bij mijn eerste gehad. Met ruim 6 weken werd er toen een echo gemaakt. Was nog niet bijster veel op te zien, maar wel een kloppend hartje.

  Hoeveel weken ben je nu zwanger?

  #10406950 Quote

  Hoi Ashley! 

  Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik heb zelf de eerste weken van mijn zwangerschap bloed verloren. Er zat een hematoom (bloedophoping) in mijn baarmoeder. Dit heeft zichzelf gelukkig opgelost. Inmiddels is ons kindje 3 maanden oud en kerngezond. Hopelijk gaat het jou ook allemaal goed af! 


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10406962 Quote

  Ik heb ook een bloeding gehad bij 5 week ongeveer. Vroege echo gehad met 6 week en toen was er al een kloppend hartje te zien. Nu 15,5 weekjes zwanger.


  Ashley Houben
  Bijdrager
  #10407032 Quote


  Ashley Houben
  Bijdrager
  #10407039 Quote

  Moet gewoon huilen van jullie positieve reacties! Ik ben vandaag 4+5.
  Vandaag nog steeds bloed aan het verliezen. Vanmorgen was het meer, heb het idee dat het minder is.
  Hadden jullie nog last van kwaaltjes? Mijn borsten zijn iets minder pijnlijk en ik heb nog steeds wat menstruatie achtige krampjes.
  Heb vandaag hcg laten prikken, morgen na 3 uur de uitslag. Donderdag nogmaals prikken en dan vrijdag rond 3 uur de uitslag. Ben ergens toch wel heel bang dat het fout gaat. Maar heb geen buikpijn zoals overal staat omschreven en geen grote stolsels.🙏🏼

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #10407264 Quote

  Bij beide zwangerschappen dacht ik 3/4 weken minder lang zwanger te zijn omdat ik dacht gewoon ongesteld te zijn geweest. Was beide keren echt een menstruatie hoeveelheid. Bleek echter beide keren al gewoon zwanger te zijn! Bloedverlies hoeft niet perse iets te betekenen..


  Ashley Houben
  Bijdrager
  #10407474 Quote

  Bij beide zwangerschappen dacht ik 3/4 weken minder lang zwanger te zijn omdat ik dacht gewoon ongesteld te zijn geweest. Was beide keren echt een menstruatie hoeveelheid. Bleek echter beide keren al gewoon zwanger te zijn! Bloedverlies hoeft niet perse iets te betekenen..

  Ik heb vanmorgen een flink stolsel verloren. Verloskundige wist ook even niet te zeggen wat het was. Sindsdien alleen nog maar bruin bloed verlies gehad. Ik zal nu denk ik echt moeten wachten op mijn hcg waardes🙏🏼😔


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10407478 Quote

  Ik had helemaal geen last van kwaaltjes dus was daar juist erg onzeker over toen. Iedereen heeft het altijd over de ochtendmisselijkheid en gevoelige borsten dat je het daar het eerste aan merkt. Nou, ik ben 15.5 week zwanger en dat heb ik allemaal (gelukkig) overgeslagen. Nu is mijn cupmaat ineens al 1,5 maar groter haha! Niet te onzeker zijn, mijn verloskundige stelde me toen gerust dat zolang er geen heftige buikkrampen/steken zijn kan het gewoon nog goed zijn. Ik duim voor je, hopelijk gaat alles goed!

  Ik lees nu net je laatste reactie pas over je stolsel… excuus. Ik hoop dat het meevalt en je zo snel mogelijk duidelijkheid hebt. Dat wachten is verschrikkelijk!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct