Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • Stradolia
  Bijdrager
  #10431340

  Shit.. net naar het toilet geweest en bij afvegen bloed. Ook aanhoudende krampen. Het was niet zoveel bloed als bij een ongesteldheid. Maar de combi pijn in m’n buik en bloedverlies laat me zorgen maken.
  Het was wat helderrood met paar kleine stolsels. Ik bel de vk straks.
  Ben nu 5+4


  Stradolia
  Bijdrager
  #10431378 Quote

  Update: verloskundige gebeld, die raadt aan om af te wachten. We kunnen niet veel en een echo is te vroeg. Dus ja, geduld hebben en niet te druk maken 😊


  MamaJoJu
  Bijdrager
  #10431385 Quote

  Wat shit zeg! Kan me voorstellen dat je flink onzeker er van wordt. Ik ben in totaal 4 keer zwanger geweest. Bij de eerste twee zwangerschappen had ik ook (vrij veel) bloedverlies de eerste weken, maar toch 2 gezonde kindjes gekregen. Bij de laatste 2 was dat het begin van een miskraam. Het kan dus echt nog alle kanten op. Bij mij gaven ze aan dat ze vanaf 6-6,5 week vaak wel wat konden zien, dus zou dan zeker de verloskundige weer even bellen als het aanhoudt. Sterkte 🍀


  Stradolia
  Bijdrager
  #10431400 Quote

  Idd erg spannend. Maak me gewoon zorgen omdat ik er buikpijn bij heb. Hopelijk krijg ik het voordeel van de twijfel


  Stradolia
  Bijdrager
  #10431453 Quote

  Nou denk wel dat t een miskraam is. 🙁

  Veel bloedverlies nu. Alsof ik zwaar ongesteld ben.

  🙁

  Kutzooi.


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10431549 Quote

  Ik heb in mijn eerste zwangerschap ook vrij veel bloedverlies gehad, ook die bekende ongesteldheidskrampen. 3x extra een echo gehad om te checken of er iets mis was, en elke keer weer een kloppend hartje te zien! Er zit ondertussen een eigenwijze 2 jarige tegenover me. Het hoeft niet fout te gaan, sterkte! 

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Stradolia
  Bijdrager
  #10431652 Quote

  Wat fijn dat het goed ging bij jou! Ik ben bang dat het bij mij toch niet goed zit, gezien de hoeveelheden bloed.


  StephW
  Bijdrager
  #10431664 Quote

  Vreselijk is dat he? Die onzekerheid.. mag je dan na het weekend miss komen voor een echo? T lijkt me dat ze dan toch wel kunnen zien of het mis is, en te lang in onzekerheid is ook echt rot.. bij mij was het kramperige ongesteldheidsgevoel wel een slecht teken, ook al viel t bloedverlies nog mee. Maarja je weet pas meer na een echo. Goodluck!


  Beebb
  Bijdrager
  #10433392 Quote

  Hoi! Ik was benieuwd of het bij jou stradolia uiteindelijk een miskraam is geweest ? Hier hetzelfde gedoe.. ik denk wel echt dat dit een miskraam is. Vanochtend bruine afscheiding- daarna bloedverlies met wat stukjes. Ik heb gisteren wel sexy gehad met mijn man..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct