Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies 3 Weken Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10206642

  allo allemaal , ik heb een vraagje.
  Ik heb een week vooor mijn nod lichte bloedverlies gehad maar dat zette uiteindelijk niet door, op mijn nod (deze zaterdag)getest met twee verschillende testen en allebei positief tijdens het testen had ik bloedverlies bij het afvegen. Volgende dag weer getest en toen een indicatie van 2-3 weken.
  Gister had ik last van een drukkende pijn voornamelijk aan de linkerkant, maar erg pijn als bij mijn menstruatie deed dit niet. Vanacht toen ik naar toilet ging weer bloed bij het afvegen, dit heeft de hele dag aangehouden aan het einde van de avond gad ik zelfs 2 van die piepkleine stolsels of slijmvliesjes echt superklein te vergelijken met een hagelslag.
  Ik ven naar de huisartsenpost geweest maar het enige wat ik te horen kreeg is dat ik het maar moest afwachten.
  Ik ben heel erg ongerust heeft iemand ervaring hiermee? Ik ga gewoon uit van een miskraam


  Selha
  Bijdrager
  #10206650 Quote

  Hoii! Allereerst heel voorzichtig gefeliciteerd. Mijn verloskundige had me verteld dat je echt stolsels grootte van een euro munt moet verliezen bij een miskraam. Heb er zelf geen ervaring mee. Ik zelf heb rond mijn nod ook een bloeding gehad, maar ben nogsteeds zwanger. Zolang je geen grote stolsels verliest en geen hevige krampen krijgt, komt het hopelijk gewoon goed 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct