Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies 33

 • Auteur
  Berichten
 • #10544690

  vorig week had ik 2 lichte streepjes op een early test van de etos en zondag teste ik positief op clearblue wekenindicator, daar stond op dat ik 1-2 weken zwanger ben (telt ie vanaf ovulatie). 

  gister heb ik gelijk een afspraak gemaakt bij de verloskundige. ik voel me niet zwanger. heb helemaal geen symptomen (niet misselijk of iets) en kreeg sinds gister bloedverlies. als ik plas zie ik zelfs bloed in de wc. heb geen stolsels gezien nog of een vruchtzakje. ik moet 3x op een dag ongeveer mn inlegkruisje verwisselen en het voelt als een menstruatie. heb geen buikpijn, had lichtjes vanochtend dat het voelde als menstruatie kramp maar dat was echt minimaal. heeft iemand dit ook gehad? ik zou een echo krijgen bij 8 weken maar dat word nu hij 7 weken. 


  Kayleeemelissa
  Bijdrager
  #10547213 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Wat is de datum voor je eerste echo? Ik ben nu zelf 6 weken zwanger en heb met 8 weken mijn eerste echo op 26 april…

  Ik heb een positieve test in handen gehad met 3 weken de digitale test gaf bij mij ook 1-2 weken aan. Daarna wel drie dagen bruin verlies gehad en flink wat wel… en ook buikkrampen vergelijkbaar met menstruatie waarschijnlijk was dit mijn innestelingsbloeding…

  De krampen zijn bij mij nu nog licht aanwezig en heb af en toe lichtroze en roestbruin verlies.. alleen bij het afvegen.

  Maar het is voor mij ook heel spannend, ben benieuwd naar de echo en hoop op het beste. De verloskundige zegt dat bloedverlies bij 1 op de 3 vrouwen voorkomt en zolang het niet erger wordt of de kleur van tamatenpurree krijgt je goed zit… hopelijk stelt dit jou wat gerust.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct