Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies 4 Weken Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Moi
  Bijdrager
  #10158491

  4 weken (een een beetje) zwanger en al twee dagen verlies ik bruin bloed. Ook wat krampen alsof ik ongesteld moet worden. Ik weet dat het van alles kan zijn maar lukt me maar niet om het los te laten en gewoon af te wachten! Alle tips zijn welkom. De 21e was ik twee dagen over tijd en en teste ik positief.  Super blij. Nu lukt het me niet zo goed om blij te blijven 


  Niempje
  Bijdrager
  #10158578 Quote

  Gefeliciteerd! 😀

  Lastig omdat ik/wij geen dokter zijn.

  Wel kan ik je vertellen dat het bij mij bijna hetzelfde is gegaan maar zonder bruin verlies.

  Ik moest (vorig jaar) 4 januari ongesteld worden en dat bleef uit. Op en om die dagen zo een giga krampen dat ik ook dacht ongesteld te worden.
  Het bruin verlies wat je hebt is oud bloed, lijkt mij dat dit een innesteling is geweest…

  Ik heb overigens bijna heel mijn zwangerschap last gehad van echte krampen. Soms zo erg dat ik als een bolletje in bed moest liggen van de ‘pijn’.
  Vanaf de 30 weken ongeveer is dit weggegaan.


  Moi
  Bijdrager
  #10158585 Quote

  Ahhh dank voor je verhaal! Stelt me best weer gerust. Mijn beste vriendin heeft namelijk nul klachten en kan totaal niet vergelijk met haar (-: ik heb als sinds het innestelen dat ik Mn buik voel! (Af en aan natuurlijk )


  Niempje
  Bijdrager
  #10158589 Quote

  Jup zo is het echt bij iedereen anders. Er is zo veel aan de hand in jouw buik momenteel dat het heel normaal is dat je dingen voelt.

  Echt iedereen heeft de angst dat het fout gaat en dit is heel normaal om je zo te voelen. Ga niet van alles opzoeken op internet en probeer rustig te wachten op je eerste echo en geniet vooral dat je zwanger bent 🙂

  Zodra het bruin verlies over gaat in rood bloed verlies zou ik aan de bel trekken. Ook dit hoeft niet altijd erg te zijn want er kan ook een vaatje geraakt zijn.

  Wat ik al zei krampen had ik altijd. Ik voelde me zo goed de eerste weken dat ik dacht heh ben ik wel echt zwanger? Nou, vanaf 6/7 weken werd ik ineens gigantisch misselijk. Heerlijk die neus die je dan hebt hahah.


  Moi
  Bijdrager
  #10158596 Quote

  Ja ik kan niet wachten tot de echo! Die is helaas pas 25 feb. Dat wordt duimen draaien! So af en toe heb ik een vlaag misselijk niet ernstigs, maar wel dat je denkt, ja er is toch echt iets bezig ! ‘S ochtends smaakt de koffie me ineens voor geen meter meer! 


  Niempje
  Bijdrager
  #10158614 Quote

  Haha ja koffie had ik ook in het begin bah.
  Ook mensen die naar zweet roken, poeh ging over mn nek.
  Broccoli, ook zo smerig toen.

  Hoort er ook allemaal weer bij. Hoe onzeker de periode nu, hoe veel je straks kan gaan genieten.

  Hoop dat je een goede echo mag hebben! 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct