Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

bloedverlies 5 6 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10339323

  ja de titel zegt het al !😵
  gisteren ik denk ongeveer 1 a 2 eetlepels helderrood bloed verloren 😥 wel zonder krampen ik ben volgens eigen berekening 6+2
  direct erna een echo gehad , daar was wel een vruchtzakje van 18mm lang en 6.5mm hoog te zien maar (*nog) zonder dooiertje of vruchtje
  ik mag volgende week terug voor een echo om te zien of er iets veranderd is ,
  heeft nog iemand zoiets meegemaakt??
  ik heb geen bloed meer gezien en ook geen krampen gehad
  ps ik weet niet of ik bij de goeie categorie zit hierzo


  kicky bavel
  Bijdrager
  #10339391 Quote

  Ik had bij 5 weken een heel klein beetje bloedverlies maar schrik me helemaal kapot. Nu 1,5 week verder en ik voel me nog steeds zwanger. Verder ook geen bloed meer verloren. Echo heb ik niet gehad, was volbreng vk nog te vroeg.

  ik heb wel nog laat gehad van krampen maar geen bloedverlies meer. Dus ik ga er maar vanuit dat het goed zit. Bloedverlies was zo weinig. 1 keer afvegen en het was weg. Doe nu stiekem wel iedere week een zwangerschapstest om te kijken of de streep net zo donker blijft. Heb in mn hoofd dat als tie Idd net zo donker blijft uitslaan ik tenminste nog zwanger ben. Geen idee of dat zo werkt maar het stelt mij gerust.


  Elizemama
  Bijdrager
  #10339570 Quote

  Ik heb rond die tijd ook last gehad van bloedverlies. Ik dacht gelijk dat het mis was! Kon helaas geen echo laten maken, omdat het nog te vroeg was. Er zou sowieso geen hartje kloppen rond die tijd zei de vk. Dus toch gewacht tot 8 weken. 
  In de tussentijd heel erg onzeker en verdrietig geweest.

  Maar nu: nog steeds zwanger! 22 weken van een gezonde meid. 
  Ik weet hoe noeilijk het is, maar probeer je niet te veel zorgen te maken. Zolang het bloed niet vloeit en je geen vreselijke krampen hebt, hoort dit er soms helaas bij. 

  Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct