Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies 6 weken

 • Auteur
  Berichten

 • Sabine1984b
  Bijdrager
  #10064707

  Ik ben nu 6 weken zwanger. Een aantal dagen had ik last van op en aan roze vegen bloed. Soms hele dag niets en dan savonds 1x bij het plassen. Eergister was het hele dag lichte roze vegen om vervolgens savonds beetje last van mn buik te hebben en 2 vegen helder rood bloed te hebben. Daarna is het gestopt en heb tot op heden geen vegen bloed meer gezien. Ik heb de vk gebeld en mag een vervroegde echo met 7 weken. Dit is as donderdag. Ik ben nu heel bang dat ik een miskraam heb gehad. Wie heeft dit ook wel eens gehad met een goede afloop?. Mijn symptonen heb ik nog gevoelige borsten etc

  #10064721 Quote

  Ik heb dit ook, maar maak me inmiddels geen zorgen meer. Ik ben nu 11 weken en ik had het een keer of 3 rond de 6/7 weken en toevallig gister weer. Het blijft bij een beetje (of er zit iets in mijn onderbroek of ik zie het met afvegen) en ik heb geen buikpijn. Het kan echt vanalles zijn. Je bent super doorbloed en je kan al snel bloeden. Of het is een restje van bijvoorbeeld de innestelingsbloeding. Ik heb inmiddels 2 echo’s gehad en alles gaat helemaal goed. De vk maakte zich hier ook totaal geen zorgen om (tenzij het erger zou worden en er buikpijn bij zou komen). Het is super eng, maar best wel wat vrouwen schijnen het te hebben. 


  Junibaby12
  Bijdrager
  #10064738 Quote

  Ik had dit ook, alleen gepaard met hele erge steken en al mijn symptomen verdwenen van het ene op het andere moment.
  Voor mij dus geen goede afloop, maar als ik jouw verhaal zo lees, heb ik hele goede hoop voor je dat het echt wel goed gaat.


  Sabine1984b
  Bijdrager
  #10064852 Quote

  Dank jullie wel voor de reacties. Ik hoop een goede afloop maar durf niet erg te hopen. Mijn gevoel zegt over en voorbij. Word een lange week wachten.


  AnouckM
  Bijdrager
  #10064862 Quote

  Hallo allemaal,

   

  Ik ben vandaag 6 weken en had net ook wat licht roze vegen bij het plassen. Ik mag volgende week donderdag pas gaan voor echo. Ben dus ook enorm bang. Wij hebben erg lang geprobeerd om zwanger te geraken en als je het dan bent wil je het ook absoluut zo houden.

   

   


  Junibaby12
  Bijdrager
  #10064867 Quote

  Echt zo naar al die onzekerheid.
  Jullie zitten dus in hetzelfde schuitje samen.
  Ik leef met jullie mee en duim voor jullie beide op een goede afloop en een prachtige zwangerschap!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  JessicaMason
  Bijdrager
  #10065018 Quote

  Ik zal je er niet te druk om maken!

  Ik heb 2 weken geleden een miskraam gehad van een Vanishing Twin (met het andere kindje gaat het super!). Ik voelde helemaal niks alleen een hele grote plas met bloed toen ik op de wc ging zitten. Sindsdien verlies ik af en toe donkerbruin bloed. De verloskundige vertelde mij dat bruin bloed oud bloed is en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, alleen met helderrood bloed.

   


  AnouckM
  Bijdrager
  #10065091 Quote

  Ja het is nu ook gestopt het vegen. Ik heb de arts gebeld en ze hebben uttogestan voorgeschreven dit moet ik nu 2 maal per dag innemen tot aan de echo volgende week. 


  AnouckM
  Bijdrager
  #10065092 Quote

  Ja het is nu ook gestopt het vegen. Ik heb de arts gebeld en ze hebben uttogestan voorgeschreven dit moet ik nu 2 maal per dag innemen tot aan de echo volgende week. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct