Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies Eerste Weken

 • Auteur
  Berichten

 • JuneM
  Bijdrager
  #10150848

  Ik weet niet zo goed wat ik met dit topic wil. Ik weet dat niemand me antwoord kan geven maar moet het even kwijt en hoop op wat geruststelling. 

  Ik ben nu 5 a 6 weken zwanger. (Verloskundige denkt 7 weken, door late eisprong denk ik dat het nu bijna 6 weken is) Heb aanstaande woensdag een echo. Vanmorgen had ik plotseling wat bruin/roze afscheiding. Later op de ochtend was er een druppeltje helder bloed. Dat is niet meer geweest maar die bruin/roze afscheiding blijft. Ik heb de verloskundige gebeld die zei dat het twee kanten op kan. Het kan doorzetten en een miskraam worden of het kan goed blijven gaan. Ik heb niet meer krampen dan normaal, was de afgelopen 2 dagen misselijk maar nu niet meer. Maar zo gaat het de afgelopen 2 weken al. 

  Ik weet dat het nog heel pril is maar ik maak me zo’n zorgen. Ik moet afwachten maar kan erg slecht omgaan met die onzekerheid. Is er iemand die de gouden tip heeft hoe ik dit los kan laten? Of hier misschien ervaring mee heeft? 


  Raya
  Bijdrager
  #10150861 Quote

  Geen idee, kan idd twee kanten opgaan.

  Heb verschillende dames gelezen waarbij dit niks betekende en het gewoon goed zat.

  In mijn geval kreeg ik met ongeveer 6 weken bloedverlies wat helaas geëindigd is in een miskraam.

   

   


  JuneM
  Bijdrager
  #10150871 Quote

  Bedankt voor je antwoord. Wat naar voor je!

  #10150873 Quote

  Ik heb dit ook gehad en nu 24 weken zwanger. Leek net dat ik ongesteld was geworden maar dan minder erg dit heeft van de 4e tot de 7e week aangehouden. Ik heb me hier helemaal gek gemaakt met verhalen waar het mis ging dus wil je ook een positief verhaal vertellen.


  JuneM
  Bijdrager
  #10150876 Quote

  Lief! Dankjewel.. het is zo lastig dat je het niet weet… Wat fijn dat je nu 24 weken zwanger bent! Ik hoop dat je nog een fijne zwangerschap hebt! 


  Smurfjes
  Bijdrager
  #10150896 Quote

  Bij 2 zwangerschappen bloedverlies gehad en gek genoeg tijdens de miskramen nooit bloedverlies gehad. Heel veel sterkte met afwachten ik weet hoe onzeker je je voelt .

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Muffinindeoven
  Bijdrager
  #10150933 Quote

  Ik heb van week 5 tot 8 gebloed, helder rood met buikkrampen. Baby zit nog steeds waar hij of zij hoort te zitten……..

  Pin je hier niet op vast, want het kan natuurlijk ook de andere kant op gaan.

  Eventueel kun je een pretecho laten maken bij een echobureau.

  Ik snap je onzekerheid, ik liep hier ook vreselijk mee in de maag (of eigenlijk baarmoeder) en kreeg hetzelfde antwoord van de vlk. 

  Iedere keer als ik naar het toilet ga kijk ik op het papiertje en achterom, en nu toch al 2 weken helemaal niks te zien. Maar toch de spanning blijft (en zal nog wel even blijven ook ben ik bang)


  gebruiker669150
  Bijdrager
  #10150943 Quote

  oh die onzekerheid is verschrikkelijk he. zelf heb ik drie jaar geleden een miskraam gehad bij 6 weken en daar werd het bloeden en de krampen snel meer en heviger.  ben nu 34 weken zwanger en ook weer bij 6 weken een bloeding gehad. maar die stopte na 1 dag. daarna nog wel wat oud bloed verloren.  wat de bloeding geweest is weten ze niet. maar het kan zeker ook goed gaan ondanks een bloeding. hopelijk weet je snel meer en krijg je een mooie echo te zien. 


  JuneM
  Bijdrager
  #10150961 Quote

  Bedankt voor jullie reacties!

  Inderdaad die onzekerheid en die spanning bij alles wat je voelt. Voel ik nu kramp of had ik dit al? Zijn mn borsten nog gevoelig? Ben ik nu wel of niet misselijk? Pff, ben normaal best wel relaxed…

  Het is tot nu toe nog steeds bruin, maar geen krampen of bloed. Maar goed, dat kan nog komen. Bijna 24 uur nu na de eerste keer. Woensdagavond echo, ik hoop zo dat het goed zit! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct