Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies Met Stolsel 10wk6dg

 • Auteur
  Berichten

 • PreggoMTB
  Bijdrager
  #10151276

  Hallo iedereen

  Ik ben momenteel 10weken en 6 dagen zwanger. Mijn zwangerschap verloopt heel soepel, ik heb bijna nergens last van. 

  Mijn vriend en ik hebben regelmatig seksueel contact en vandaag ook weer. Ik ga meteen daarna altijd naar het toilet en met afvegen zat er helderrood bloed op het toiletpapier. Ik schrok hiervan en besloot nog eens te vegen en toen zat er wel een flink blob helder bloed op het toiletpapier (ter grootte van een grote knikker). Ik besloot nog even te blijven zitten en voelde iets uit me vallen, ervan uitgaande dat dit door de onveilige gemeenschap zou zijn, Maar in het toilet vond ik een stolsel van ongeveer 2 cm groot, met een soort huidskleurig wormpje eraan. De uren erna heb ik na het plassen wat donkerbruin bloed op het papier maar alleen vegen zeg maar. Geen druppels of meer.

  Afgelopen vrijdag hebben we een echo gehad en een gezonde baby mogen zien en een prachtig hartje horen kloppen. De baby was op dat moment 3.71cm groot. 

  Aangezien ik leid aan paniek en angst aanvallen werd het voor mij even blind van paniek en heeft mijn vriend in de tussentijd de verloskundige gebeld. Zij zei dat het meerdere kanten op kon en we moesten afwachten tot maandagochtend. Om 10 uur krijgen we weer een echo om te checken of alles goed is. 

  Ik heb van vrijdag tot nu geen rare dingen gedaan of gevoeld. Ik heb geen krampen gehad, alleen een vol gevoel en wat zeurende pijn af en toe, maar dit heb ik redelijk vaak en nooit eerder bloed verloren. 

  Hebben jullie hier ervaring mee of dit eerder gehoord? Moet ik me zorgen maken? Ik kan er niet van slapen… Hopelijk hebben jullie hier ervaring mee. 

  Alvast bedankt. 


  Miesi
  Bijdrager
  #10151279 Quote

  Geen ervaring mee. Kan me voorstellen dat je je zorgen maakt! Veel succes straks!!! 


  Bloompjee
  Bijdrager
  #10151287 Quote

  Wat vervelend voor je! Ik begrijp heel goed dat je je zorgen maakt. Vooral na 10 weken meestal zit het wel goed dan. Meestal als je een goede echo heb gehad neemt de kans op een miskraam af. En ik heb wel eens gehoord dat met sex er een bloed vaatje geraakt kan worden en omdat je nu meer bloed aan maakt je gelijk kan gaan bloeden. Ik hoop voor je dat alles goed blijft gaan! 

  #10151290 Quote

  Ik hoop voor je dat alles goed mag zijn! Mocht dat niet het geval zijn, weet dan dat de seks niet de oorzaak is. Bij een miskraam is er iets niet goed met het kindje. Ik zal duimen voor goed nieuws.  Succes vandaag! 

  #10151304 Quote

  Jeetje wat schrikken, ik hoop voor je dat alles goed is. Succes straks bij de echo!

  En wat BenB zegt, mocht het een miskraam zijn, dan komt dit niet door het hebben van seks. Bloedverlies door seks kan wel, maar dan omdat er een bloedvaatje gesprongen is.


  XProud-MomX
  Bijdrager
  #10151331 Quote

  Ik herken helaas je angst en onzekerheid heb zelf ook last van bloedverlies en heb 2 goede echo’s gehad a.s woensdag de termijn echo met 11 weken. Vind het ook heel spannend nog steeds. Maar heb in mijn vorige zwangerschap met 13 weken heel erg veel bloedverlies gehad en mijn zoontje is inmiddels al 6 jaar dus het hoeft niks ergs te betekenen kan ook een adertje gesprongen zijn. Hoop dat alles goed is succes met de echo! 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  PreggoMTB
  Bijdrager
  #10151562 Quote

  Bedankt voor al jullie lieve reacties.

  Ik heb tot 6 uur vanochtend wakker gelegen van het piekeren. Gelukkig bleek onze baby helemaal in orde te zijn en lag hij/zij lekker te bewegen.

  Er zat een blauwe plek/bloeduitstorting op mijn placenta en dat zou het bloeden veroorzaakt hebben. Dit kon verder geen kwaad want het lichaam loste dit zelf op. Wel kon het zijn dat ik nog wat bloed verlies de komende dagen. 

  Ik barstte meteen in huilen uit toen ik dat hartje zag kloppen en de baby begon te bewegen. Ben nog nooit zo blij geweest om een paar voetjes de lucht in te zien gaan. 

  Bedankt allemaal! Eind goed al goed.


  Miesi
  Bijdrager
  #10151587 Quote

  Ohhh gelukkig!! Super voor jullie 🙂


  Moowtje
  Bijdrager
  #10151604 Quote

  Ach gelukkig maar meid! Wat zul jij angstig zijn geweest! Kan me goed voorstellen dat je dan in huilen uitbarst!! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct