Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Bloedverlies Na De Bevalling

 • Auteur
  Berichten
 • #10136674

  Hi, ben 4 weken geleden bevallen. Bloedverlies was steeds zoals bij een menstruatie. Alleen de eerste twee dagen was t veel. Af en toe een stolsel met voorafgaand flinke buikkrampen. Soms dagen nauwelijks bloedverlies echt alleen bij t afvegen.

  Nu laatste dagen steeds savonds buikkrampen en wat meer bloedverlies weer. (Maar niet meer dan 1 maandverbandje per dag aan hoeveelheid, gelijk aan mijn menstruatie) maar wel steeds kleine stolseltjes die je ook tijdens menstruatie hebt. 

  Ik weet dat t tot 6 weken kan duren. Maar omdat t nu weer wat meer is met kramp vroeg ik me af of dit normaal is?


  Mommydw
  Bijdrager
  #10136678 Quote

  Kan heel goed hoor! Je bent nu weer volledig op de been en dan kan het bloedverlies weer toenemen. 

  #10136706 Quote

  Bedankt voor je reactie. T vreemde is alleen dat ik al echt direct op de been was. En na 1.5 week liep ik net zoveel als nu. Toen kreeg ik wel even wat meer bloedverlies. 

  #10136715 Quote

  Je baarmoeder  is aan het krimpen en alles komt weer op zn plek terug darmen etc. Logisch dat je daar krampen  van hebt. Ik had ook dat ik dacht  dat ik van het bloedde af was en vervolgens de dag erna weer bloed had.😊

  #10136716 Quote

  Herkenbaar, hier was het bijna een week gestopt toen het ook weer even begon. Verloskundige had in de eerste week al aangegeven dat dit heel goed mogelijk was.

  #10136717 Quote

  Thanks, dan weet ik iig dat t niet vreemd is 😊

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  MommyvanZ
  Bijdrager
  #10136744 Quote

  Ik zou als ik jou was vrouwenmantelthee gaan drinken (te koop bij de tuinen van Jacob hooij). Dit helpt tegen krampen en zorgt ervoor dat je sneller hersteld.

  Hopelijk heb je er iets aan en ben je er snel vanaf (thee helpt ook bij de menstruatie btw)

  #10136922 Quote

  Ooooooh ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken hoor! Ik had dat ook na de bevalling.. dat het met fases weer eventjes meer werd en dan weer minder. Uiteindelijk helemaal gestopt! Als het nou echt weer kraamverband vol wordt binnen een korte tijd, dan zou ik je verloskundige eventjes een belletje doen.. maar dit klinkt alsof je lichaam nog goed bezig is te herstellen. 

  vertrouw in je lichaam! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen