Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies na inwendige echo

 • Auteur
  Berichten

 • RoosKim
  Bijdrager
  #10370888

  Hi,

  Vandaag had ik een inwendige echo met 5w 3D gehad en nu verlies is telkens een heel klein beetje roze (roest achtig) bloed tijdens het afvegen. In sep heb ik een miskraam gehad dus alle alarmbellen beginnen te rinkelen! Heeft iemand dit ook gehad? Ze hebben mij ook niks verteld in het ziekenhuis.. 

  Liefs 


  Liesle
  Bijdrager
  #10370923 Quote

  Grote kans dat je baarmoedermond geraakt is. Die is extra goed doorbloed in de zwangerschap en gaat dus wat makkelijker bloeden. Dit kan bijvoorbeeld ook na seks grbeuren. Zolang je geen erge krampen hebt is er waarschijnlijk niks aan de hand

   

  #10370974 Quote

  Hier een gelijke situatie gehad. Waarschijnlijk bij jou ook je baarmoedermond geraakt en is het een beetje nabloed en oud bloed.

  Wat @liesle ook zegt als je geen krampen krijgt is het niet ernstig en als je je er toch druk om maakt kan je voor je eigen geruststelling de verloskundige op de hoogte houden ik heb wel 3 keer extra gebeld voor bloedverlies.

  Succes en een fijne zwangerschap toegewenst  


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10371002 Quote

  Ik heb dat ook gehad, niets verteld in het ziekenhuis je schrikt je rot… Ondertussen is dat bewuste babytje alweer 2 jaar!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct