Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bloedverlies of miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • Suussske
  Bijdrager
  #10098633

  Hoi hoi, 

  Heeft iemand ervaring met bloedverlies?

  Ik zou gisteren 6 weken zwanger zijn. Ik ben na mijn NOD gewoon ongesteld geweest, waardoor ik niet wist dat ik zwanger was. Ik kwam hier bij 5+3 achter met drie zeer positieve testen. Vanaf die dag had ik echter ook helderrood bloedverlies. Nu bij 6+1 heb ik dit helderrode bloedverlies nog steeds. ”s avonds en  ’s ochtends is het meer dan in de middag. Soms voel ik het eruit lopen en soms niet. Ik gebruik twee inlegkruisjes per dag. Ik had drie dagen ook een zeurende pijn in mijn onderbuik, vooral als ik in bed lag. Nu is dat over. Ik heb verder geen zwangerschapsverschijnselen. Mijn botsten waren gevoelig, maar dat wordt minder lijkt het. Ik ben enorm bang voor een miskraam, maar de verloskundige maakt nog geen echo, ik hoop deze week wel.

  Ik kan er alleen met m’n vriend over praten, dus vandaar mijn berichtje hier 🙂 

  #10098786 Quote

  Ik zou een andere verloskundige vragen, ze kunnen bij zes weken was alleen een vruchtzakje zien maar dat is dan al iig bevestiging.

  ik hoop voor je dat t allemaal goed uitpakt, zelf geen ervaring hiermee. Maar lees vaker dat er bloedverlies is, maar toch een goede zwangerschap.

  zal voor je duimen.


  Suussske
  Bijdrager
  #10099080 Quote

  Het was helaas een miskraam, er was niets te zien op de echo. 


  Jennepenn
  Bijdrager
  #10099101 Quote

  Veel sterkte met verwerken Suuske.. 🙁


  Jennepenn
  Bijdrager
  #10099102 Quote

  Had je berichtje vanmorgenvroeg gelezen.. Maar wist eerlijkgezegd nog even niet hoe ik moest reageren, want ik had precies hetzelfde allemaal.. en hoe ga je via internet zeggen dat ik hetzelfde was en het foute boel was als jij misschien nog een halve week moet wachten.. Dus zat de hele autorit erover na te denken, en nu dit.. Heeft ze alsnog gekeken of voelde je ook dat je het verloor?

  Of praat je er verder liever nirt meer over? Snap ik ook! Ik denk iig aan je..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct