Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Blokkade Zenuw

 • Auteur
  Berichten
 • #10496151

  Hallo

  Ons zoontje van 4 maanden heeft sinds een aantal weken heel erg last van overgeven, krampjes, krampachtige bewegingen voor het slapen, hij slikt ook moeilijker zijn melk door en laat veel de speen van de fles los door vluchtig drinken. Nu heb ik gehoord dat er zoiets bestaat als een blokkade van een zenuw in de schedel. Ons zoontje zat tijdens de bevalling vast in het geboortekanaal en is dan via vacuumextractie ter wereld gekomen. Heeft iemand hier ervaring mee met hun kindje die dezelfde klachten vertoonde en die via de dokter te horen kreeg dat dit door die beklemde zenuw kwam? Zou het kunnen dat de zenuw nu pas beklemd raakt?

  Alvast bedankt.


  MamaE
  Bijdrager
  #10496164 Quote

  Nooit iets gehoord over een beklemde zenuw, maar wel klachten door een moeizame bevalling: 30 uur weeen, sterrenkijker, bevalling met vacuümpomp. klachten waren vooral verstrekken en veel spugen. 2 bezoekjes aan een osteopaat hebben het overstrekking volledig verholpen en het spugen drastisch verminderd. Volgens de osteopaat zat het nekje van ons kindje vast door de bevalling.

  succes en sterkte!


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10496235 Quote

  Mijn zoon had klem gezeten tijdens de bevalling. Hij had een blokkade in zijn nek en schouder waardoor hij zijn rechterarm niet of nauwelijks gebruikte. Ook met aankleden had hij duidelijk pijn aan die arm als die door een mouw moest. De osteopaat heeft dit voor ons kunnen verhelpen. Hiermee verdween een stuk spanning in zijn lijfje en kwam er iets meer rust. Helaas bleek hij ook reflux en kma te hebben wat we op andere manieren aangepakt hebben.

  #10496432 Quote

  Ik wilde ook net de osteopaat opperen. Die heeft onze dochter ook geholpen na heftige bevalling met o.a. vacuümpomp.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct