Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Bmi En Pcos

 • Auteur
  Berichten

 • Seerte
  Bijdrager
  #10201307

  goededag iedereen

  Ik stel deze vraag uit nieusgierigheid. Toen ik wist dat ik pcos had wou ik het op een natuurlijke manier verhelpen.

  Ik ben 1.60m en was 82kg. Bmi dus 32. Nu ben ik nog steeds 1.60 maar 71.5kg dus bmi is 27.9. Ik heb nog steeds een overgewicht maar had verwacht met 10kilo lichter de pcos wat minder zou zijn. Vrijdag bij de gyn telde ze meer dan 20 follikels aan 1 stok. Het lijkt alsof het erger wordt en begin ik nu wel te twijfelen of ik ooit van pcos af kom. Zijn er vrouwen die minder follikels hadden na het afvallen en wat je bmi toen is geworden?


  Meisjelief
  Bijdrager
  #10201344 Quote

  Ik ben nu onder behandeling van een hormoonadviseur voor mijn pcos. Het lukt mij nog niet echt om af te vallen, maar krijg wel super goede tips. Ik smeer nu progesteron creme en gebruik supplementen, waardoor mijn pcos steeds beter onder controle lijkt. Mijn cyclussen zijn nu een stuk beter, ik voel tegewoordig mijn eisprong en zit beter in mijn vel. 

  Misschien heb je er iets aan 😉


  Seerte
  Bijdrager
  #10202004 Quote

  @Meisjelief wat houdt zo een progesteron creme in dan?

   

  @ElsieJoy mijn dieet bestaat uit koolhydraat arm eten. Met extra veel groente en eiwitten. Mijn cyclus is tussen de 24 en 35 dagen. Volgens de gyn is dat al aardig regelmatig. Maar ik hoopte dat door het afvallen toch wat minder follikels zouden groeien. Ik probeer ook zeker nog meer af te vallen mijn doel is om een bmi te krijgen van 20. 


  Fleurol
  Bijdrager
  #10202006 Quote

  Ik zou eerder naar je buikvet/tailleomtrek kijken dan naar BMI. BMI kan nog best verradelijker zijn. Succes met afvallen in ieder geval 🙂


  Seerte
  Bijdrager
  #10202016 Quote

  Mijn taille is van 98 naar 76 gegaan. En me vetpercentage is ruim 5% gedaald. Zou dat echt invloed hebben op pcos? Ik dacht alleen bmi

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen