Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borderline En Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Pregnantxxx
  Bijdrager
  #10150312

  Ik ben ongepland zwanger geworden (21jaar) gelukkig heb ik al enkele jaren een vaste vriend die veel steun geeft. Maar er is 1 jaar geleden borderline vastgesteld bij mij. En ga hier al 3 maanden voor in behandeling ( dagkliniek) . alles gaat goed maar borderline houd in dat ik heel impulsief kan zijn en mijn gevoelens altijd versterkt worden , blij is heel blij..boos is heel boos..verdrietig is heel verdrietig.. Ik woon nog niet samen met mijn vriend, maar als de zwangerschap goed gaat zijn we dit wel van plan. dus er komt nog heel veel bij kijken ! Ik sta al 1jaar op ziekenkast nu, wat het er financieel niet makkelijker op maakt.. Mijn vraag is of er hier nog ouders zijn met borderline of depressie ofz.. Hoe gaat het jullie af ? Hoe kijkt de buitenwereld tegenover jullie ? mensen hebben rap hun gedacht hiero


  Melydia
  Bijdrager
  #10151701 Quote

  Hier een mama met borderline!

  Op mijn 16e ben ik bevallen van mijn eerste kindje, toen der tijd wist ik niet dat ik borderline had. Wel speelde er al veel problemen emotioneel, als depressie hechtingsproblematiek en vooral de uitbarstingen van emoties. Ik vind het wel moeilijk er wat over te vertellen, want het is echt geen roze wolk geweest. Op mijn 19e ben ik nog eens zwanger geraakt van mijn 5 jarige van voor en na die tijd weet ik niet heel veel meer, het is echt een achtbaan geweest, veel mensen en psychologen, behandelingen en interne opname… Zelf heb ik erg veel last van prikkels, het word mij snel te veel, de lawaaai drukte of enthousiastme van van kinderen kunnen me soms echt te veel worden, en vooral de eerste jaren heb ik veel uitvarstingen gehad!! Verder het depressief zijn heb ik absoluut geen grip op…en dan is het voor jou de vraag, ben je hier al klaar voor? Weet je wat je te wachten staat of zie je alleen de roze wolk die ik toen verwachte? Begrijp me niet verkeerd ik kan mijn kids niet meer missen, maar ik denk dat het wel beter was geweest als ik alles al onder controle had ( emoties, structuur, dagbesteding, opleidingen, werk, huishouden etc. ) Ik hoop je wat inzicht te hebben gegeven en dat je een verstandige keuze maakt! Alleen jij weet of je er klaar voor bent, maar denk verder dan de roze wolk is mijn tip! 

   

  Succes! 


  MaximeR
  Bijdrager
  #10297839 Quote

  Hoe gaat het nu met jullie? Hier ook borderliner, 24+6 weken zwanger. Maak me soms een beetje zorgen over of ik wel een goede moeder ga worden. Heb gelukkig een man die mij heel goed begrijpt en goed me kan steunen enz. Maar ben wel benieuwd naar jullie ervaringen verder!

   


  MaximeR
  Bijdrager
  #10297840 Quote

  Hoe gaat het nu met jullie? Hier ook borderliner, 24+6 weken zwanger. Maak me soms een beetje zorgen over of ik wel een goede moeder ga worden. Heb gelukkig een man die mij heel goed begrijpt en goed me kan steunen enz. Maar ben wel benieuwd naar jullie ervaringen verder!

   

  #10297841 Quote

  Ik ben 34 en 16 jaar onder behandeling geweest bij ggz ben er januari dit jaar mee gestopt. Ik merk juist dat mijn zwangerschappen en mijn kinderen ervoor hebben gezorgd dat mijn psychische klachten veel minder worden. Je hebt nu de verantwoordelijkheid voor een kindje en je wilt het zo graag een onbezorgd leventje geven

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct