Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borsten en bikini

 • Auteur
  Berichten

 • Lady’s mom
  Bijdrager
  #10075799

  Hallo iedereen,

  Ik had een vraagje over borsten met betrekking tot bikinis. Ik ben nu 34 wkn zwanger en me borsten zijn zeker wel 2 cups gegroeid. Ik wil nog zwemmen tijdens en na me zwangerschap. Ben ook van plan borsrvoeding te geven (als dat kan voor een aantal jaar) dus mijn vraag is: worden je borsten nog groter met borstvoeding geven of kan je verwachten dat de grote tijdens de zwangerschap hetzelfde blijft tijdens borstvoeding? 

  Wil heel graag een bikini kopen maar ben bang dat ik nu een maatje ga kopen waar ik straks niks meer aan heb… 

  Heeft iemand hier ervaring mee?


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10075809 Quote

  Ik heb er nog geen ervaring mee, maar heb wel gelezen dat je borsten na je bevalling nog weer wat groter kunnen zijn dan ervoor . 


  TwinklingMom
  Bijdrager
  #10075819 Quote

  Die van mij werden met de borstvoeding zeker nog een stuk groter maar vooral slapper. Dus een goed passend bikini bovenstukje waar alles zeker goed in blijft zitten is geen overbodige luxe😅


  Johanna82
  Bijdrager
  #10075831 Quote

  Mijn borsten zijn hetzelfde gebleven tijdens de zwangerschap en net daarna, ik geef nu 12 weken borstvoeding. Ik heb in week 6 zwangerschap een bikinibovenstukje gekocht en die past nu nog steeds goed. Ik ben van een C naar D cup gegaan en heb geen last van hangborsten. Ik heb alleen een bovenstukje gekocht, dat scheelt weer geld 😉  


  Johanna82
  Bijdrager
  #10075832 Quote

  Mijn borsten zijn hetzelfde gebleven tijdens de zwangerschap en net daarna, ik geef nu 12 weken borstvoeding. Ik heb in week 6 zwangerschap een bikinibovenstukje gekocht en die past nu nog steeds goed. Ik ben van een C naar D cup gegaan en heb geen last van hangborsten. Ik heb alleen een bovenstukje gekocht, dat scheelt weer geld 😉  ik zou wel voor een bh gaan met wat extra steun omdat je borsten zeker de eerste weken gevoelig kunnen zijn. 


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10075892 Quote

  Bedankt voor de reacties! 

  Het verschilt toch wel erg per vrouw, ik weet nu niet of het verstandig is nu te gaan kopen maar wil zo graag zwemmen. 

  @Johanna82, bedoel je dan 1 met beugel? Heb gelezen dat die juist niet fijn zijn voor de borstvoeding periode. Ik had vroeg voedingsbhs gekocht omdat ze al vroeg erg gevoelig werden. Had maat B gekocht en kan er nog steeds mee maar bikinis zijn toch anders.

  Misschien is het beter om van die triangle topjes te kopen? Die kan je met de bandjes nog aanpassen stel ze worden toch groter.. Hoop eigenlijk niet dat ze nog groter worden mja ik weet het niet zeker.


  Kersencake
  Bijdrager
  #10075898 Quote

  Ik draag de bikini die ik tijdens de zwangerschap heb gekocht nog steeds! Geef nu 6 maanden borstvoeding. In het begin, na de bevalling, zijn je borsten heel even groter, maar dan zwem je toch niet ;). Tegen de tijd dat je begint met zelf zwemmen of babyzwemmen zijn ze weer zoals tijdens de zwangerschap (is mijn ervaring). Mijn bikini is wel eentje die alles goed steunt en bedekt, met beugel. Ik zou niet snel voor een triangle gaan, die lijkt me weinig steun bieden.


  Happy s
  Bijdrager
  #10075915 Quote

  Ik geef nu 7 maanden borstvoeding en ook bij mij is de cupcake hetzelfde als tijdens mijn zwangerschap. 

  Mij heb bij de h&m leuke bikini’s gekocht zelf heb ik nu cup e maar oogde mooi en niet slap.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct