Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Borstkolf 4

 • Auteur
  Berichten

 • Sheranda
  Bijdrager
  #10486262

  Hoi

  Ik ben opzoek naar een electrische borstkolf nu wordt mij de medela borstkolf aangeraden. Maar die zijn best wel prijzig is er een borstkolf die net zo goed is en wat minder prijzig.


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10486269 Quote

  Via marktplaats even kijken, staan best veel medelas op. Ik heb mijn eigen net afgelopen week verkocht voor 70 euro, terwijl ik nieuw met accessoires erbij 130 heb betaald.


  Dpl
  Bijdrager
  #10486273 Quote

  Je kunt ook kijken voor een tweedehands kolf. Liefst koop je dan wel een gesloten systeem. De meeste medela’s (behalve de flex) zijn open. Hier lees je wat een open en gesloten systeem is en waarom je liever geen open systeem tweedehands koopt: https://moedermelknetwerk.nl/kolfwijzer/tweedehands-kolf-open-en-gesloten-systeem


  Essther
  Bijdrager
  #10486279 Quote

  Kijk ook eens naar je zorgverzekering wat zij doen qua vergoeding.

  #10486281 Quote

  Ik heb de swing maxi flex van Medela. Inderdaad een behoorlijke uitgave. Maar het wel dubbel en dwars waard vind ik. Fijne electrische kolf waarmee je dubbel kolft. En inderdaad zoals iemand suggereerde is dit een gesloten systeem wat je ook via Marktplaats kunt aanschaffen. De diverse onderdelen zijn ook opnieuw te bestellen. Ook een fijne gedachte qua hygiëne.


  Klijn
  Bijdrager
  #10486286 Quote

  Je kunt ze vaak ook huren, handig als je twijfelt of je hem het geld waard vindt: kun je eerst even testen voor weinig geld!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Reo
  Bijdrager
  #10486289 Quote

  Ik heb nog een medela borstkolf staan. 2 weken gebruikt om de borstvoeding af te bouwen en nieuw gekocht..
  Ze zijn wel heel fijn.

  #10486294 Quote

  Ik hoor heel veel vrouwen over het kolfconsulten. Dan krijg je voorlichting van een lactatiekundige over welke het beste bij je past.

  Kwam er pas achter dat dit mogelijk was toen ik al een kolf had maar anders had ik dit zeker gedaan.


  STW
  Bijdrager
  #10486349 Quote

  Kijk ook eens naar het merk Horingen. Een stuk goedkoper dan Medela. Silicone cups ipv hard plastic. Ik heb beide gebruikt en Horingen vond ik echt een stuk prettiger in gebruik.

  Ik raad je aan om bij een borstvoedingswinkel langs te gaan. Dan kun je de verschillende kolven voelen en vaak zelfs uitproberen. Veel succes!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen