Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borstvoeding en flesvoeding

 • Auteur
  Berichten

 • Monna
  Bijdrager
  #10376384

  Hallo dames. Ik ben nu 6,5 week geleden bevallen. Borstvoeding ging goed, alleen nu ben ik vorige week ongesteld geworden voor het eerst en heb direct daarna een flinke griep gekregen waar ik nu midden in zit. Ik denk dat mijn borstvoeding hierdoor enorm is terug gelopen. De voeding van 20.00 uur en 23.00 uur heb ik al moeten vervangen door flesvoeding omdat er bijna niks uit komt. Borsten zijn slap.. kleine heeft vannacht voor het eerst in zijn eigen kamer geslapen.. van 23.00 tot 6.15 toen heb ik hem wakker gemaakt voor een voeding (vond het toen wel erg lang duren). En zelf na al deze uren zijn de borsten nog slapjes en niet overvol. Wat denken jullie zou dit teruglopen van de borstvoeding zijn. Eigenlijk vind ik het wel mooi geweest en zou ik volledig willen voeden met de fles.. hoe pak ik dit aan?


  Deugnietjes
  Bijdrager
  #10376405 Quote

  Als je zeker weet dat je geen borstvoeding meer wil geven, moet je je gevoel hierin volgen. Ik weet niet hoe je moet afbouwen.

  Wat ik wel wil zeggen, het kunnen ook regendagen zijn en dan voelen ze eenmaal slap. Maar heb je wel melk, je kan de kleine vaker aanleggen dan en zo bouw je het weer op. Ook kan je bijv kolven. Bij mij waren dit dan echt regeldagen en gaf de kleine ook aan vaker te willen drinken. Maak de juiste keuze voor jou. Niks is fout! Zolang je er geen spijt van krijgt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct