Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borstvoeding en gaan voor 2e kindje

 • Auteur
  Berichten

 • Nientjeee
  Bijdrager
  #10327179

  Hoii dames, 

  ik geef al bijna 10 maanden borstvoeding aan m’n zoontje. Nu is er een wens voor een 2e kindje. Ben voor het eerst ongesteld geworden toen hij 6 maanden was. Toen duurde het weer 97 dagen. Zou dit door de borstvoeding komen of is het door de pcos die geconstateerd is in 2018. 

  nientje 

  #10327187 Quote

  Borstvoeding en pcos hebben een negatieve effect op een zwangerschap maar niks is onmogelijk dus ik zou er zeker voor gaan!


  Nientjeee
  Bijdrager
  #10327200 Quote

  Willen er ook voor gaan. Maar ik nou te stoppen met borstvoeding. Zou dat nodig zijn? 


  Izzy
  Bijdrager
  #10327202 Quote

  Nee hoor. Na stoppen kan het ook lang duren. En niet ongesteld betekend niet altijd geen eisprong. Je kán ook een eisprong hebben tijdens borstvoeding! Genoeg mensen die zo zwanger raken hoor. Je kan ovulatietesten gebruiken. Ik geef nogsteeds bv aan zoontje van 17 maanden en ondertussen bijna 6 weken zwanger.

  #10327204 Quote

  Als je niet met de borstvoeding wilt stoppen dan zou ik het zeker niet doen de kansen zijn dan misschien wel kleiner maar zeker niet onmogelijk er zijn talloze mensen die denken dat borstvoeding anti conceptie en dan verbaasd zijn als ze zwanger zijn dus nogmaals het is zeker niet onmogelijk!


  Nientjeee
  Bijdrager
  #10327218 Quote

  @lzzy 

  ja dat is waar. Zit momenteel op cyclus dag 19. Weet niet hoe lang mijn cyclus is. In het begin geprobeerd met ovulatie testen. Maar niet gelukt. Toen is in het ziekenhuis pcos geconstateerd. Daarna niet meer geprobeerd met ovulatie testen. 

  nientje 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10327382 Quote

  Ovulatietesten hebben geen zin als je PCOS hebt. Je krijgt dan vals positieve testen. Je kunt beter temperaturen of je afscheiding bijhouden 


  Nientjeee
  Bijdrager
  #10327630 Quote

  @BenB dat heb ik idd wel eens gehoord. Daarom nu ook niet meer geprobeerd. Kijken hoe het gaat. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct