Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borstvoeding En Menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • MichelleWimpy
  Bijdrager
  #10284922

  Hallo, ik ben 2,5 maand geleden bevallen van een prachtig jongetje. De eerste menstruatie kwam in december keurig optijd weer, echter nu ben ik al meer dan een week overtijd. Ik geef borstvoeding en lees dat het dan langer kan duren voordat de menstruatie terugkeert. Ik kan nergens iets terugvinden over het uitblijven van de tweede menstruatie. Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Is het verstandig om evt een zwangerschapstest te doen of kan ik hier beter nog even mee wachten? 

  groetjes Michelle


  Dpl
  Bijdrager
  #10284943 Quote

  Bij borstvoeding is het normaal dat je menstruatie langer wegblijft of onregelmatig terugkomt, zeker de eerste paar keer. 

  Gebruik je anticonceptie? Als je denkt dat er een kans is dat je zwanger bent kun je een test doen, maar onregelmatig in het begin is dus normaal. 


  MichelleWimpy
  Bijdrager
  #10284999 Quote

  Dankjewel voor je reactie! Ik gebruik nog geen anticonceptie. Ik zal voor de zekerheid dan alvast een test in huis halen


  Dpl
  Bijdrager
  #10285009 Quote

  Als je nog geen anticonceptie gebruikt zou ik toch maar even testen, als je alweer je ongesteld bent geweest ben je gewoon vruchtbaar tijdens borstvoeding. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct