Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borstvoeding En Siliconen

 • Auteur
  Berichten

 • Mommy of DLG
  Bijdrager
  #10395908

  Dag lieve meiden,
  Ik wil proberen borstvoeding te geven als de kleine er is maar ik heb siliconen, is dat dan nog steeds mogelijk?
  Liefs.


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10395910 Quote

  Volgens mij kan dat soms wel en soms niet. Misschien heeft dat met de operatietechniek te maken? Zou je niet aan de plastisch chirurg kunnen vragen hoe hij dat inschat voor jou? Ik denk dat lactatiekundigen deze vraag ook wel vaker krijgen en je misschien verder kunnen helpen maar ik kan me ook voorstellen dat het straks een kwestie van uitproberen is. 


  Baby O
  Bijdrager
  #10395951 Quote

  Als de prothese onder de spier is geplaatst kan het gewoon. Bij deze operatie komen ze niet bij je melkklierweefsel in de buurt. 

  #10395954 Quote

  Ligt idd of er melkklieren/ kanalen zijn beschadigd. Meestal wel hoor, ze zijn zorgvuldig.

  #10398586 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Dames, de vraag of er borstmelk kan worden gegeven aan een zogende baby wordt niet enkel beantwoord door de plek waar het implantaat zich bevind maar is ook een gewetensvraag. Siliconen implantaten bevatten gel die geproduceerd is met gebruik van uiterst giftige neurotoxische en carcinogene chemische additieven. Afhankelijk van de tijd dat moeder implantaten had voor de geboorte krijgt de foetus over de placenta al afbraak delen van het implantaat binnen. Een kindje aan het einde van de bloedbaan is niet meer dan een orgaan en slaat de vervuilingen in zich op, zowel migrerende partikels silica alswel de toxische chemische drop-out. Bij de geboorte is het kind al vergiftigd met deze ziekmakende bestanddelen.

  Ook in de omgeving van het implantaat zit deze drop-out met dezelfde samenstelling. Het is dan de vraag of je je baby dan ook nog op deze wijze de normaal zo gezonde maar nu vervuilde moedermelk wilt geven? 

  Een plastisch chirurg zal in de meeste gevallen een positieve info verstrekken over borstvoeding met implantaten. Hij wordt er achteraf als het toch verkeerd gaat niet verantwoordelijk voor gehouden. Maar U als moeder bent wel verantwoordelijk te houden voor de gezondheid van uw kind, ook als u niet wist hoe de vork in de steel zat en omdat een dokter NOOIT liegt en altijd de juiste informatie geeft. Ik persoonlijk zou het risico met mijn kind niet nemen, ze worden ook heel groot met alternatieve voeding uit een flesje. Ik wens u een juiste keuze toe omdat een verkeerde keuze voor het kind levenslang is. Groetjes COSSkids Nederland.

  #10398593 Quote

  D.K.T.P. vaccinaties als trigger bij siliconen infiltratie.

  Pas ook vooral op met de kindervaccinaties die een trigger kunnen zijn voor de start van ernstige ziekte problemen bij deze kinderen. Vaccinaties zijn ontworpen voor gezonde kinderen, en daar is niets mis mee. Maar kinderen geboren onder de siliconen implantaten van de moeder zijn niet gezond en hebben een immuunprobleem. Meld altijd aan de arts dat er eerst een test gedaan moet worden of uw kind de vaccinatie wel kan hebben. Houdt eventueel goed in de gaten wat er na een prik gebeurt met uw kind. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  COSSkids Nederland

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Lorraine
  Bijdrager
  #10399063 Quote

  Meneer COSSkids, als u echt serieus genomen wilt worden kunt u maar beter eerst uw schreeuwerige website aanpassen. Zoveel schreeuwerigheid heeft vaak een averechts effect. Daarnaast is veel schreeuwen ook niet nodig als u serieuze, betrouwbare en goed onderbouwde informatie levert. Helaas is daar een gebrek aan op uw website en wilt u alleen maar shockeren. 

  Stop daarom alstublieft met roepen dat kinderen van moeders met siliconen sowieso beschadigd zijn met allerlei ziektes en aandoeningen, over kinderen met o.a. eczeem, adhd en autisme welke volgens u allemaal gevolgen zijn van vaccinaties en dat alle doktoren leugenaars zijn…

   


  Mommy of DLG
  Bijdrager
  #10403108 Quote

  @Lorraine, bedankt voor je reactie, ik had het niet beter kunne zeggen.
  Man man man ik zat het al te lezen van COSSkids en dacht wat is dit voor een reactie.
  Je hebt het heel goed gezegd!


  Lorraine
  Bijdrager
  #10411878 Quote

  Om hier nog even op terug te komen; ik heb me er in verdiept en er is in de wetenschap geen aanleiding te vinden om ons zorgen te maken over eventuele gevolgen van siliconen implantaten op toekomstige kinderen. Niet tijdens de zwangerschap en ook niet tijdens borstvoeding. Er zijn hele grote studies gedaan waarbij duizenden vrouwen gevolgd worden en hieruit blijken geen verschillen naar voren te komen bij kinderen van moeders met of zonder implantaten.

   

  No worries dus! 🙂

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct