Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borstvoeding Tijd

 • Auteur
  Berichten
 • #10088405

  Ik denk dat de kleine aan het clusteren is maar de afgelopen dagen was het sochtends van 9 tot max 1 uur maar vandaag is hij al vanaf half 10 sochtends aan de borst, als ik hem er af haal gaat hij huilen, en als hij in slaap is gevallen en ik leg hem neer zodat ik iets kan gaan doen bijv eten, wordt hij na max 10 min weer wakker en gaat weer huilen, hij is zodra hij aan de borst zit weer rustig. Is dit normaal!?  Wat kan om doen?  Want hij zit in principe al 8 uur aan de borst. Heb ook 2x van borst gewisseld omdat het zolang duurt. Hij is nu 6 weken 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10088407 Quote

  Kan ook de regeldagen zijn. Is net zoiets als clusteren maar dan gedurende de dag. Zit niks anders op dan mee doorgaan totdat het weer normaal is. Duurt geloof ik 1-2 dagen. Mocht het langer duren zou ik toch even gaan bellen als ik jou was. 


  gebruiker941003
  Bijdrager
  #10088408 Quote

  Waarschijnlijk heeft hij regeldagen. Er aan toe geven werkt het best. Succes!


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10088421 Quote

  Dat klinkt inderdaad als een regeldag. Kan ook wel 2 dagen duren. Je kleintje wil de hele tijd drinken. Daarmee geeft hij jouw lichaam een seintje dat hij vanaf nu meer melk per keer wil drinken. Door zo’n hele dag te drinken wordt bij jou de productie omhoog gebracht en heeft hij na de regeldag(en) wat meer melk. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct