Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Borstvoedings vraag,:voedingsstoffen

 • Auteur
  Berichten

 • MevrBoes
  Bijdrager
  #10284375

  Hallo allemaal,

   

  In de kraamweek had ik al zoveel productie dat de kraamverzorgster al melk heeft ingevroren voor me. We zijn nu aan het oefenen met een fles 1 maal per dag, voor als onze dame straks naar de gastouder gaat.

  Onze dame is dus nu 8 bijna 9 weken oud. Ik vraag me af kan ik deze melk geven, en zit hier dan genoeg voedingstoffen in, nu ze wat ouder is, de samenstelling is nu toch heel anders? Ik hoop dat Julie het weten of ik deze melk bewaar om door een badje te gaan kieperen of dat ik morgen deze gewoon in een fles kan gooien.

  Groetjes

   


  KT
  Bijdrager
  #10284379 Quote

  Kun je altijd nog geven. Samenstelling verandert wellicht iets maar nog steeds prima en goed voor je baby. 


  Dpl
  Bijdrager
  #10284391 Quote

  Je kunt de melk nog prima geven. Dat de samenstelling wat verandert is geen geen probleem. Mocht het zo zijn dat het bijvoorbeeld wat minder vet is en daardoor lichter verteerbaar vraagt je dochter vanzelf wat eerder om een volgende voeding.


  MevrBoes
  Bijdrager
  #10284393 Quote

  Dank je wel!

  #10284394 Quote

  Ik zou kijken hoe je dochter er op reageert. Ik heb zelf alleen maar gekolfd en ook ingevroren. Toen ik gestopt ben met kolven kreeg ze iedere dag nog 1 of 2 flessen ingevroren borstvoeding. Bij mij bleek heel snel dat er te weinig voedingsstoffen in zaten omdat ze na een fles meteen nog meer wilde of heel snel opnieuw kwam. Leek soms ook wat waterig. Ik kon dus alles (lees: min. 6 liter) weggooien.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct