Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Box Weg Of Nog Te Vroeg

 • Auteur
  Berichten

 • Mamamaart
  Bijdrager
  #10555744

  Goedenavond,
  Waarschijnlijk ben ik de zoveelste die het vraagt alleen wanneer hebben jullie de box weg gedaan? Onze dochter is nu bijna 15 maanden en zit er eerlijk gezegd al een maand of 4 niet meer in. Als ik even buiten ben of boven zit ze gewoon te spelen in de woonkamer. Want zodra zij erin zit is jet huis te klein.

  Dus ik wil hem graag weg hebben, scheelt ook zoveel ruimte.


  CHS
  Bijdrager
  #10555745 Quote

  Hebben wij nooit gehad met onze kids. Wilde maar al te graag het huis ontdekken en moest ze niet tegenhouden anders was en is het brullen


  MamaE
  Bijdrager
  #10555746 Quote

  Als je hem niet gebruikt kun je hem net zo goed weg doen toch?


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10555747 Quote

  Hier ook voor het jaar al weg. Kids liepen toen al dus gingen gezellig de hele kamer door. Box was alleen nog een speelgoed verzamelplaats


  EvdB
  Bijdrager
  #10555748 Quote

  Je zegt zelf al dat je hem niet gebruikt, dus ik zou m opruimen. We hebben hem hier opgeruimd toen de baby 6 maanden was ongeveer. Heerlijk, die ruimte in de woonkamer!


  Lewis
  Bijdrager
  #10555752 Quote

  Oh toen was die van ons al lang weg. Daar maakten we onze dochter niet blij meer mee hoor. Gewoon de woonkamer wat veiliger gemaakt.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  RomyVM
  Bijdrager
  #10555753 Quote

  Het zegt al genoeg dat je ‘m nooit meer gebruikt toch?

  Hier bij beide dochters met 9 maanden ook weg gedaan. Ze wilden er echt niet meer in, en ik vind de box onnodig. Ik vind het een veilige plek vpor een baby, maar zodra ze gaan rollen en kruipen is de grond veel fijner en daar kunnen ze lekker ontdekken en op onderzoek uit.

  Ik ben nu zwanger van de 3e, de box komt wel weer terug voor de eerste maanden, maar vooral omdat het een veilige plek is waar de baby rustig kan liggen zonder dat haar zussen bovenop haar springen. Maar met 6 a 7 maanden gaat de box dit keer weg, zeker weten. Lekker op de grond spelen 🙂 Ik zie het nut van een box niet.

  #10555757 Quote

  Als je zoon bijna nooit meer in de box zit zou ik hem lekker weg doen. Weinig meerwaarde dan toch? Het is niet zo dat je de box gaat gebruiken wanneer hij ouder wordt

  #10555767 Quote

  Hier was de box al ruim voor het jaar weg, zoontje wilde er abspluut niet in. Enige wat ik lastig vond en vind is dat ik hem daarna overal mee naartoe moest nemen want alleen in de woonkamer kan echt niet.

  Maar bij jou is dat zo te lezen geen probleem. Daarom puur interesse: Klimt jullie kindje nergens op bijv als je even naar boven of buiten gaat? Salontafel/ bank bijv? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct